Golfreisnieuws nr 183, 10 februari 2012

In dit nummer aandacht voor:
ArgentiniŽ: Tango en golf
Amsterdam Golf Show: Zien, Doen en Winnen
Ambitieuze plannen NGF en PGA voor 2012 en verder
NVG presenteert het Nationaal Golfpaspoort
Afname geregistreerde golfers in Europa


Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

ArgentiniŽ: Tango en golf

Voor de inwoners van ArgentiniŽ is balsport bijna net zo vanzelfsprekend als ademhalen. Voetbal, hockey en basketbal zijn de meest populaire sporten, maar ook golf staat inmiddels hoog op de ranglijst.

Lees verder

Amsterdam Golf Show: Zien, Doen en Winnen

Met korting naar Amsterdam Golf Show. Bezoekers van Golfreiswijzer betalen maar Ä 10 voor een entreekaartje. Gebruik bij het online bestellen de actie code AG12GW.

Lees verder

Ambitieuze plannen NGF en PGA 2012 en verder

De NGF en PGA Holland hebben samen een ambitieus plan opgesteld om golf in Nederland een nieuwe impuls te geven. De drie belangrijkste onderdelen zijn een stappenplan, een NGF-Clubadvies en het spaar- en loyaliteitsprogramma Fairwaystrokes.

Lees verder

NVG presenteert het Nationaal Golfpaspoort

De Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG) heeft tijdens haar jaarlijkse congres het Nationaal Golfpaspoort officieel gepresenteerd. Met dit paspoort, dat geen vervanging van het GVB wordt, zullen volgens de NVG meer golfers naar de golfbanen komen en zullen golfers weer vaker gaan spelen.

Lees verder

Afname geregistreerde golfers in Europa

Een onderzoek van KPMG heeft aangetoond dat voor het eerst in twintig jaar het totaal aantal geregistreerde golfers in Europa is gedaald. In slechts enkele landen nam het aantal golfers redelijk toe, waaronder Duitsland, Finland en Nederland.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters,
Fotografie en illustraties: Executive Golf, Amsterdam Golf Show, NGF, KPN Golf Business Forum, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers