Golfreisnieuws nr 186, 14 maart 2012

In dit nummer aandacht voor:
Gil Hanse ontwerpt Olympische golfbaan
Inschrijving Zuid Limburg Golf Open geopend
Noordwijkse nr 1 op GOLFWeekly lijst
Landelijke Open Golfdag bij BurgGolf
Met korting naar Amsterdam Golf Show

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Gil Hanse ontwerpt Olympische golfbaan

De golfbaan voor de Olympische Spelen die in 2016 in BraziliŽ worden gehouden, wordt ontworpen door Hanse Golf Course Design. Het in Amerika gevestigde designteam werd door het Rio 2016 Organising Committee geselecteerd voor het ontwerp van de golfbaan in Rio de Janeiro voor de Olympische Spelen en de Paralympics.

Lees verder

Inschrijving Zuid Limburg Golf Open geopend

De inschrijving voor het Zuid Limburg Golf Open is geopend. Dit driedaagse golftoernooi op banen in Zuid-Limburg en BelgiŽ staat open voor alle golfers met een geregistreerde en actieve EGA-handicap. De winnaars mogen naar Turkije.

Lees verder

Noordwijkse nr 1 op GOLFWeekly lijst

Volgens de tweejaarlijkse top-50 van Beste Banen in Nederland, samengesteld door GOLF Weekly, is de Noordwijkse Golfclub de beste baan van Nederland.In het tweede nummer 2012 van de bekendste golfkrant van Nederland staat de nieuwe ranglijst die is samengesteld op basis van de meningen van ongeveer honderd kenners, bestaande uit golfprofessionals, topamateurs en personen werkzaam in de golfindustrie.

Lees verder

Landelijke Open Golfdag bij BurgGolf

BurgGolf opent op 25 maart aanstaande haar deuren voor de Landelijke Open Golfdag. Iedereen die kennis wil maken met de snelst groeiende sport van Nederland krijgt deze dag de mogelijkheid om deel te nemen aan een golfclinic en om voordelig te spelen op de golfbanen van BurgGolf.

Lees verder

Met korting naar Amsterdam Golf Show

Van vrijdag 16 t/m zondag 18 maart 2012 vindt in de Amsterdamse RAI de zesde editie van de Amsterdam Golf Show plaats.Via Golfreiswijzer betaalt u maar Ä 10 voor uw toegangskaartje. Gebruik bij het online bestellen de actie code AG12GW. Ga naar: amsterdam-golf.com

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Rio 2016, Hanse Golf Course Design, ZLGO, GOLF Weekly, BurgGolf, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers