Golfreisnieuws nr 188, 23 maart 2012

In dit nummer aandacht voor:
Maak kans op gratis lidmaatschap lid van PGA Catalunya
Belgische golfbanen bundelen krachten
Zomerbrochure 2012 Pin High
Nieuwe kleuren voor Dutch Junior Open
Twee golfbeurzen in twee weken

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Maak kans op gratis lidmaatschap van PGA Catalunya

PGA Catalunya, sinds kort officieel gekozen tot nummer 1 golfbaan van Spanje, verloot een jaarlidmaatschap voor het PGA Catalunya Resort.

Lees verder

Belgische golfbanen bundelen krachten

In een poging om golf in BelgiŽ te ontwikkelen en nationaal en internationaal te promoten is onlangs de vereniging van golfbanen Premium Belgian Golf Courses (PBGC) opgericht. PBGC gaat nauw samenwerken met golfbaan- en golfresortketen Open Golf Club (OGC

Lees verder

Zomerbrochure 2012 Pin High

De nieuwe zomerbrochure van Pin High Golftravel is uit. De brochure biedt 30 nieuwe accommodaties aan in negen landen, waaronder veel shortbreaks in en rondom Nederland. De golftouroperator biedt weer de exclusieve Pin High prijsgarantie, waarmee wordt gegarandeerd dat boeken bij deze golftouroperator altijd voordeliger is.

Lees verder

Nieuwe kleuren voor Dutch Junior Open

De huisstijl van het Dutch Junior Open, voorheen Riverwoods Junior Open, is stevig opgefrist. De organisatie van het jeugdtoernooi wil hiermee onder andere benadrukken dat het een jeugdtoernooi voor jongens en meisjes uit binnen- en buitenland is.

Lees verder

Twee golfbeurzen in twee weken

Golfseizoen 2012 werd definitief geopend met twee golfbeurzen binnen twee weken: het Alles over Golf & Lifestyle Event en de Amsterdam Golf Show. Een korte samenvatting op Golfreiswijzer.nl.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: PGA Catalunya, Premium Belgian Golf Courses, Pin High.Dutch Junior Open, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers