Golfreisnieuws nr 189, 29 maart 2012

In dit nummer aandacht voor:
3D Golf TunesiŽ Tour
Wereldrecord voor Golfbaan Spaarnwoude
Eerste Pashouder Nationaal Golfpaspoort
Warsteiner nieuwe sponsor KLM Open

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

3D Golf TunesiŽ Tour

BurgGolf organiseert in samenwerking met 3D Golfvakanties de 3D TunesiŽ Tour. De uiteindelijke winnaar verdient een geheel verzorgde golfreis naar TunesiŽ voor twee personen.

Lees verder

Wereldrecord voor Golfbaan Spaarnwoude

Golfbaan Spaarnwoude heeft vrijdag 23 maart een record uit het Guinness Book of Records verbeterd: de meeste spelers op ťťn dag op een golfbaan. Om het record te breken moesten meer dan 1562 golfers de baan in. De opbrengsten van deze dag werden gedoneerd aan de stichting Spieren voor Spieren.

Lees verder

Eerste Pashouder Nationaal Golfpaspoort

Tijdens de Amsterdam Golf Show 2012 die twee weken geleden in Amsterdam werd gehouden, is het eerste Nationale Golfpaspoort uitgereikt. Het Nationaal Golfpaspoort is opgezet door de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG) en moet beginnende golfspelers een leidraad bieden voor de kennismaking met golf.

Lees verder

Warsteiner nieuwe sponsor KLM Open

De Duitse bierbrouwer Warsteiner zal in 2012 sponsor zijn van het KLM Open dat van 6 t/m 9 september 2012 gespeeld wordt op de Hilversumsche Golf Club.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: 3D golfvakanties BurgGolf, NVG, KLM Open Warsteiner, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers