Golfreisnieuws nr 191, 18 april 2012

In dit nummer aandacht voor:

De Nationale Open Golfdagen die op 21 en 22 april worden gehouden

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Nationale Open Golfdagen

Op 21 en 22 april 2012 zullen landelijk de Nationale Open Golfdagen worden gehouden. Op golfbanen in Nederland kunnen ge´nteresseerden vrijblijvend kennis maken met de golfsport.

Lees verder

Open dag Golfbaan Kasteel Engelenburg

Op zaterdag 21 april 2012 organiseert Golfbaan Kasteel Engelenburg in Brummen een open dag. Tussen 11:00 en 15:00 uur kunnen belangstellenden kennismaken met de mogelijkheden van de golfbaan en van de Engelenburg Golf & Country Club in Brummen.

Lees verder

Gratis golfpaspoort tijdens Open Golfdag Best Golf

Op zondag 22 april van 12.00 tot 17.00 uur organiseert Best Golf de jaarlijkse Open Golfdag. Deelnemers aan de clinics krijgen gratis een golfpaspoort waarmee ook beginnende golfers al snel op de 18-holes golfbaan van Best Golf mogen spelen.

Lees verder

Open Golfdag Golfcentrum Amsteldijk

Ook Golfcentrum Amsteldijk opent op zondag 22 april 2012 haar deuren voor het publiek in het kader van de Nationale Open Golfdagen. Bezoekers kunnen gratis kennismaken met het unieke golfconcept van Amsteldijk.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:Nationale Open Golfdagen, Golfbaan Engelenburg, Best Golf, Golfcentrum Amsteldijk, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers