Golfreisnieuws nr 192, 27 april 2012

In dit nummer aandacht voor:
Wat doe jij met je vrouw?
Kamperen en golf
Caravan & Camper Golf Open Luxemburg
Surenburg Duitsland, ontspannen de golfbaan op
Nationaal Golfpaspoort officieel van start

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Wat doe jij met je vrouw?

Je hebt de Oranje spullen van zolder gehaald, weddenschappen gemaakt en hapjes voor in de frituur gekocht. De woonkamer heb je omgetoverd tot een mooie arena en al je vrienden hebben goed zicht op het televisie-scherm. Aan alles is gedacht voor een schitterende EK 2012. Jij bent er klaar voor. Maar heb je ook aan je vrouw gedacht? Kijk op: www.wegmetjevrouw.nl (Advertorial)

Lees verder

Kamperen en golf

Onlangs is de nieuwe editie uitgebracht van de 101 beste campings voor golfers. Voor de kamperende golfliefhebber is dit een bijzonder aardige gids die een overzicht geeft van golfterreinen op of vlakbij campings in 18 Europese landen. Voor camperaars is er overigens ook weer een nieuwe uitgave van de Campergids beschikbaar, met daarin ruim zevenduizend camperstops door heel Europa. Soms vlakbij golfbanen.

Lees verder

Voordelig golfen in het buitenland

De 2012-2013 editie van LeisureBREAKS Guide for Free Golf is sinds kort beschikbaar. De gids bevat '2-voor-de-prijs-van-1'-vouchers voor maar liefst 179 golfbanen in Duitsland, Denemarken, Frankrijk, ItaliŽ, Oostenrijk en TsjechiŽ SloveniŽ en Zweden. De investering voor de aanschaf van de gids is vaak met ťťn keer golfen terugverdiend.

Lees verder

Surenburg Duitsland, ontspannen de golfbaan op

Parkhotel Surenburg en Di Matteo Golf zijn een exclusieve samenwerking aangegaan. Golfers en niet-golfers kunnen sinds zich vanaf april 2012 laten verwennen in een gastvrij en betaalbaar welnesscentrum vlak over de Duitse grens.

Lees verder

Nationaal Golfpaspoort officieel van start

Tijdens de Nationale Open Golfdagen, die op 21 en 22 april 2012 werden gehouden op 130 golfbanen in Nederland, is het Nationaal Golfpaspoort officieel gelanceerd. Na een pilotperiode op 11 golfbanen maken nu 40 golfbanen gebruik van dit initiatief van de NVG.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Topic Travel, Alan Rogers, Facile Media, Parkhotel Sudenburg, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers