Golfreisnieuws nr 193, 16 mei 2012

In dit nummer aandacht voor:
Ontdek golfend TsjechiŽ
Golf en bridge in Zwitserland
Caravan & Camper Golf Open Luxemburg
Amsterdam International Golf Club in juli open

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Ontdek golfend TsjechiŽ

Via www.golfenintsjechiŽ.nl boekt u tot in de puntjes verzorgde golfreizen naar TsjechiŽ. Maak een keuze uit ťťn van de samengestelde golfreizen met veel uitbreidbare opties of stel zelf uw golfreis samen uit ons aanbod van fantastische golfbanen en geselecteerde accommodaties.(Advertorial)

Lees verder

Golf en bridge in Zwitserland

De liefhebber van de steeds populairder wordende golf- & bridgewedstrijden kan nu ook internationaal genieten van deze combinatie. Het Kulm Hotel in het Zwitserse St Moritz biedt pakketten aan voor de beginnende en gevorderde golfer en bridgespeler, inclusief les.

Lees verder

Caravan & Camper Golf Open Luxemburg

Van 12 t/m 15 juni 2012 wordt de vijfde editie van het Caravan & Camper Open georganiseerd. De wedstrijd in twee categorieŽn wordt gespeeld op Clervaux.

Lees verder

Amsterdam International Golf Club in juli open

Amsterdam International Golf Club zal dit jaar haar golfbaan officieel in gebruik gaan nemen. Vanaf 1 juli kunnen de leden van de exclusieve golfbaan bij Schiphol eindelijk genieten van het ontwerp van Ian Woosnam en Mastergolf.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:Tsjecho Reizen, Kulm Hotel St Mauritz, AIGC, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers