Golfreisnieuws nr 197, 21 juni 2012

In dit nummer aandacht voor:
Good life, Good golf at Clervaux
Golfbaan Stippelberg, nu voor iedereen toegankelijk
Flinke greenfeekortingen in het buitenland
Laatste startbewijzen Van Lanschot Senior Open bekend

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Good life, Good golf at Clervaux

De naam Golf de Clervaux is bij veel Nederlanders bekend, maar er wordt niet zo vaak over geschreven. Toch is Clervaux zeer de moeite waard, vooral vanwege de aangeboden arrangementen i.c.m. met het eigen hotel.

Lees verder

Golfbaan Stippelberg, nu voor iedereen toegankelijk

Golfbaan Stippelberg ontving in december 2011 de 'Development of the Year Award', de prijs voor de beste in 2011 geopende golfbaan. Deze fraaie ledenbaan is sinds het begin van seizoen 2012 in overleg ook geopend voor greenfeespelers.

Lees verder

Flinke kortingen voor BurgGolf- & LoyalTee leden

BurgGolf is een samenwerking aangegaan met LeClub in Frankrijk. LeClub is de grootste groep golfbanen in Europa met maar liefst 90 golfbanen verspreid door heel Frankrijk. Leden van BurgGolf en/of van de LoyalTee Club ontvangen hier 50% greenfeekorting.

Lees verder

Laatste startbewijzen Van Lanschot Senior Open bekend

Rinus van Blankers, Brian Gee, Alan Saddington, David Thomson en John Woof hebben een startbewijs gekregen voor het Van Lanschot Senior Open. Van de week werd ook bekend gemaakt dat Ruud Gullit één van 72 amateurs is die vanaf vrijdag meedoen aan het het toernooi dat van 22 t/m 24 juni gespeeld wordt op de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Bert van der Toorn, Golfbaan Stippelberg, BurgGolf, Golfsupport.nl, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers