Golfreisnieuws nr 199, 16 juli 2012

In dit nummer aandacht voor:
Kikuoka Country Club: dichterbij dan naam doet vermoeden
De Achterhoek Kastelen Golftour
De twee Ws van Golfbaan Sluispolder
Oud-en-nieuw-golftournooi in Portugal

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Kikuoka Country Club: dichterbij dan naam doet vermoeden

Wie de Kikuoka Country Club niet kent denkt bij het horen van de naam vast aan een beach club op Hawaii of aan een ander exotisch oord. Niets is minder waar. Het is prachtige golfbaan in Canach, Luxemburg. Verwennerij op en rond de golfbaan en uitgangspunt voor welness en culinaire hoogstandjes.

Lees verder

De Achterhoek Kastelen Golftour

In juli en september 2012 zal de eerste Achterhoek Golftour worden gespeeld in de kasteeltuinen van drie verschillende kastelen. Het toernooi staat open voor bedrijven en particulieren. Een mooie gelegenheid voor golfers om de pracht en praal in en om de kastelen van Nederland te ontdekken.

Lees verder

De twee Ws van Golfbaan Sluispolder

Op golfbaan Sluispolder is er geen ontkomen aan. Wind en water bepalen je spel. Als je het overzichtskaartje van de golfbaan bekijkt, dan lijkt deze 18-holes golfbaan niet al te moeilijk. Ok, op bijna alle holes is water in het spel, maar wat dan nog. Eenmaal op de eerste hole, blijkt al snel dat vooral de combinatie water en wind zelfs de doorgewinterde golfer de nodige hoofdbrekens kost.

Lees verder

Oud-en-nieuw-golftournooi in Portugal

3D Golfvakanties organiseert van 26 december 2012 t/m 2 januari 2013 een golfreis naar Portugal. Tijdens deze golfweek neemt u deel aan een vierdaagse golfwedstrijd en speelt u op verschillende banen in de regio rond Sesimbra in de Costa Azul. Oudejaarsavond wordt compleet verzorgd met een galadiner in stijl.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Troia Golf, Riba Golf, Kastelen Golftour, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers