Golfreisnieuws nr.19, 29 maart 2007
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief. In dit nummer diverse luchtvaartnieuwtjes. Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl.
De foto boven de nieuwsbrief is de green van hole 14 van de golfbaan Tobago Plantations Golf & Country Club op het Caribische eiland Tobago.

Goedkope vliegtickets voor snelle beslissers

Onlangs is de nieuwe website www.budgetair.com gelanceerd. Het aanbod op deze website is gebaseerd op voordelige aanbiedingen voor vliegtickets van gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen. Op basis van de inkoopkracht kan Airtrade kan de restcapaciteit van grote luchtvaartmaatschappijen voor speciale prijzen worden aangeboden.

Lees verder

Comfortabel vliegen naar golfbestemming

ArkeFly vergroot de capaciteit van haar Business Class. Per 1 juli 2007 zijn achttien Business Class stoelen per vlucht beschikbaar. ArkeFly komt hiermee tegemoet aan de groeiende vraag naar Business Class vluchten.

Lees verder

Low cost naar de VS

Consumenten krijgen meer mogelijkheden om voor schappelijke prijzen naar de VS te vliegen. Vorige week hebben de 27 landen van de Europese Unie ingestemd met een zogenaamde ‘open skies-akkoord’ met de Verenigde Staten. Door het verdrag mogen prijsvechters straks ook gaan stunten met vluchten op de VS.

Lees verder

Aangepaste cateringservice op kortere vluchten

KLM en KLM cityhopper hebben de cateringservice In KLM Economy op korte en middellange Europese vluchten aangepast. Op vluchten tijdens "maaltijduren" wordt een nieuwe, luxere sandwich geserveerd.

Lees verder

Al 50 jaar shoppen op Schiphol

'See, buy and fly', het belasting vrije shoppen op Schiphol, bestaat 50 jaar. Op 15 april 1957 werd de eerste belastingvrije winkel in gebruik genomen.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Marije Smit, Toon van Winden, Addy Zwaan
Fotografie en illustraties: Lia Grooters, ArkeFly, Budgetair.
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers