Golfreisnieuws nr 202, 27 augustus 2012

Volgende week begint het KLM Open. In deze nieuwsbrief aandacht voor dit toernooi dat dit jaar haar honderd jarig bestaan viert.
Het KLM Open 2012 wordt gehouden van 6 tot en met 8 september op de Hilversumsche Golfclub.
Meer informatie op klmopen.nl

Indrukwekkend spelersveld tijdens 100-jarig KLM Open

Het KLM Open 2012 kan opnieuw rekenen op een indrukwekkend spelersveld. Nadat eerder was aangekondigd dat titelverdediger Simon Dyson en de oud-winnaars Martin Kaymer en Miguel Angel Jiménez van de partij zouden zijn, maakte de organisatie in augustus de namen bekend van nog een aantal grote sterren.

Lees verder

Win een eigen Skybox op het KLM Open

Volgende week begint het KLM Open. Ter gelegenheid van het feit dat het in 2012 honderd jaar geleden is dat het toernooi voor de eerste keer werd gespeeld op Nederlandse bodem, is een ludieke actie van start gegaan: Win je eigen Skybox op het KLM Open!

Lees verder

Gratis Golfles schoolkinderen op KLM Open

Tijdens de pro-am van het KLM Open op de Hilversumsche Golfclub organiseert Kids4Golf op woensdag 5 september een middag waarbij Gooise basisschoolkinderen gratis kennis kunnen maken met de golf. Het evenement is geheel gratis en de kinderen hoeven slechts sportieve schoenen mee te nemen. Ze krijgen in sessies van een uur les van een ervaren pro om de basisbeginselen onder de knie te krijgen. Op een veilige en speelse manier met aangepast materiaal.

Lees verder

KLM Open app

Nieuw dit jaar is de KLM Open app. De zojuist gelanceerde app is geschikt voor iPhone, iPad en Android en biedt de gebruiker de mogelijkheid om zijn favoriete speler(s) te volgen.

Lees verder

Reisadvies KLM Open 2012

De organisatie van het KLM Open adviseert bezoekers die niet in het bezit zijn van een speciale parkeerkaart om gebruik te maken van het openbaar vervoer. Dit advies heeft mede te maken met het feit dat er in 2012 geen publieksparkeerterrein voor het KLM Open is ingericht.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: KLm Open. TIG Sport, Berthold Palthe, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers