Golfreisnieuws nr 209, 5 november 2012

In dit nummer aandacht voor:
Middernacht golf op IJsland
KLM Open vanaf 2016 op The Dutch
Solheim Cup 2015 in Duitsland
Amsterdam Golf Show op Golfcentrum Amsteldijk

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Middernacht golf op IJsland

Van 27 t/m 29 juni 2013 zal op de Akureyri Golf Club op IJsland opnieuw The Arctic Open worden georganiseerd. Golfen om middernacht met het licht van de middernachtzon, een unieke ervaring. Het 36-holes toernooi zal over twee opeenvolgende avonden worden gespeeld en staat open voor golfers uit de hele wereld.

Lees verder

KLM Open vanaf 2016 op The Dutch

KLM verlengt het contract met de European Tour met drie jaar voor de periode 2016 tot en met 2018. Het KLM Open zal vanaf 2016 worden gespeeld op The Dutch in Spijk.

Lees verder

Solheim Cup 2015 in Duitsland

De Ladies European Tour maakte 28 oktober 2012 officieel bekend dat de Solheim Cup in 2015 in Duitsland zal worden gespeeld op de baan van Golf Club St. Leon-Rot.

Lees verder

Amsterdam Golf Show op Golfcentrum Amsteldijk

Na zes succesvolle edities in de Amsterdam RAI verhuist de Amsterdam Golf Show in 2013 naar Golfcentrum Amsteldijk. Van 9 t/m 12 mei 2013 zal de Amsterdam Golf Show worden gehouden op Golfcentrum Amsteldijk.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Artic Open, KLM Open, Solheim Cup, Amsterdam Golf Show. Golfcentrum Amsteldijk, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers