Golfreisnieuws nr.20, 11 april 2007
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief. In dit nummer:
Beter putten dankzij Golfreiswijzer ;
Golftoernooi voor Secretaressen;
LykiaLinksGolf;
Golfboek Go Golf;
Nostalgische Golfclinic Efteling Golfpark.
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl.
De foto boven de nieuwsbrief is de green van hole 14 van de golfbaan Tobago Plantations Golf & Country Club op het Caribische eiland Tobago.

Beter putten dankzij Golfreiswijzer.

De afgelopen 2 maanden verlootte Golfreiswijzer in samenwerking met hetgolfkado.nl wekelijks leuke golfkado’s. De eerste 5 weken betrof het een luxe golf putting set. Een van de eerste winnaars was Wanda Bijster. Zij heeft, getuige de foto, veel met de set geoefend en put nu als de beste. Wilt u ook een leuk golfkado winnen? Met elke beoordeling die u achterlaat op de website of aanmelding voor onze nieuwsbrief, dingt u mee naar een leuke prijs.

Lees verder

1e golftoernooi voor secretaressen

Op donderdag 19 april moeten veel managers in Nederland het zonder hun steun en toeverlaat redden. Op secretaressedag spelen hun secretaressen namelijk op Golfbaan Harderwold het 1e Management Support Golf Challenge.

Lees verder

Schotse punch and run in Turkije

Als alles loopt zoals gepland wordt in oktober 2008 de eerste linksbaan van Turkije geopend. Momenteel wordt hard gewerkt aan de aanleg van LykiaLinksGolf Antalya. Een 18-holes/par 72 Championship golfbaan, zo’n dertig kilometer buiten Belek.

Lees verder

Go Golf

Hoeveel golfboeken kun je lezen? En wat heb je eraan? Het lijkt wel of er elke week weer een nieuw golfboek op de markt verschijnt. Elk boek zou een extra dimensie aan de golfsport en aan het spel van de speler moeten geven. Soms is dat waar. Vaak ook niet. Go Golf is het nieuwste golfboek en het moet gezegd, de samenstellers slagen erin een nieuwe kijk op golf te presenteren. Erg handig is de meegeleverde DVD.

Lees verder

Nostaligische Golfclinic Efteling Golfpark

Tijdens de nationale Open Golfdag op zaterdag 14 april presenteert het Efteling Golfpark een nieuwe golfclinic. Met deze clinic, die vanaf april te reserveren is voor personeelsuitjes en familie-uitstapjes, gaat het golfpark terug in de tijd. Naast de korte presentatie van deze nieuwe clinic, kunnen geïnteresseerden tijdens de Open Dag gratis kennismaken met alle onderdelen van de golfsport en van het Efteling Golfpark.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Marije Smit, Toon van Winden, Addy Zwaan
Fotografie en illustraties: Lia Grooters, Wanda Bijster, Tirion Uitgevers, LykiaGroup, Efteling Golfpark
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers