Golfreisnieuws nr 212, 9 januari 2013

In dit nummer aandacht voor:
Vakantiebeurs 2013
Golfpark De Haenen aangesloten bij Blue Green
Putters in 2016 niet meer tegen lichaam
NVG lanceert golfetiquette video's

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Vakantiebeurs 2013

Van woensdag 9 tot en met zondag 13 januari 2013 wordt in de Jaarbeurs in Utrecht de Vakantiebeurs gehouden. Opnieuw biedt de Vakantiebeurs een keur aan activiteiten.

Lees verder

Golfpark De Haenen aangesloten bij Blue Green

Sinds 1 januari 2013 is Golfpark De Haenen te Teteringen aangesloten bij de franchiseformule van Blue Green. Blue Green is de grootste golfbaanexploitant van Europa.

Lees verder

Putters in 2016 niet meer tegen lichaam

De R&A en USGA hebben een verbod aangekondigd op een putt-beweging waarbij een (lange) putter tegen het lichaam wordt gedrukt. De lange putters zelf worden niet verboden. De voorgestelde nieuwe regel zou in 2016 actief moeten worden.

Lees verder

NVG geeft golfetiquette video's uit

De Nederlandse Vereniging voor Golfaccommodaties (NVG) heeft vorig jaar vier video's gelanceerd om beginnende golfers de omgangsvormen in golf bij te brengen. De video's zijn onderdeel van het Nationaal Golfpaspoort.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: VNU Vakantiebeurs, Golfbaan de Haenen, Blue Green,NVG, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers