Golfreisnieuws nr.21, 26 april 2007
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief. In dit nummer:
Golfbanen Piemonte
VIP arrangement golf
Amerikaanse golfbanen van wereldklasse
Platinum Golf goes Dutch
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl.
De foto boven de nieuwsbrief is de green van hole 14 van de golfbaan Tobago Plantations Golf & Country Club op het Caribische eiland Tobago.

Veeleisende golfer kan terecht in de Piemonte

De Piemonte is de ideale omgeving voor veeleisende golfers. In dit gebied in Noord ItaliŽ liggen maar liefst 40 golfbanen te wachten om bezoekers hun natuurlijke schoonheid te tonen. In de streek worden de hoogste eisen aan het leven gesteld. Dit geldt zeker voor de golfclubs in het gebied.

Lees verder

Voordelige golfkleding en VIP arrangement golf

Meimaand sportmaand moeten ze in Maasmechelen Village gedacht hebben. In dit Outletdorp met 150 kwaliteitsmerken in bijna 100 boetieks zijn in de maand mei bijna alle sportmerken met grote kortingen te koop. Voor golffanaten zijn de toch al zeer voordelige golfkleding, golfschoenen of bijbehorende accessoires nu supergoedkoop.

Lees verder

Amerikaanse golfbanen van wereldklasse

De zuidwestelijke staten Arizona, Colorado, New Mexico en Utah zijn bestemmingen waar je geweest moet zijn als je op zoek bent naar golfbanen van wereldklasse. Zo heb je in Arizona altijd en overal de mogelijkheid om te golfen. In het Greater Phoenix gebied zijn bijna 200 golfbanen die allemaal de moeite van een bezoek waard zijn. Een van de beste banen in dit gebied is Tom Fazioís uitdagende Raptor bij Greyhawk in Scottsdale.

Lees verder

Platinum Golf goes Dutch

Nederlandse golfers hebben Zuid-Afrika ontdekt als ideale golfbestemming. Platinum Golf, speelt daar op in. De in Zuid-Afrika gespecialiseerde golftouroperator heeft nu ook een volledig Nederlandstalige website. De Nederlandse eigenaren zijn gespecialiseerd in het organiseren van reizen waarbij safari's, een uitstekende keuken en prima Zuid-Afrikaanse wijnen hand-in-hand gaan met mooie golfbanen en een heerlijk golfklimaat

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Marije Smit, Toon van Winden, Addy Zwaan
Fotografie en illustraties: Lia Grooters, Tourism Piemonte, Maasmechelen Village, Tourism 4 States
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers