Golfreisnieuws nr 219, 9 april 2013

In dit nummer aandacht voor:
Aantrekkelijke golfdeals bij Pin High
TunesiŽ: Golf en leven vol verrassingen
Boeljon en Schreefel op Deloitte Ladies Open
Een ton voor Spieren voor Spieren

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Aantrekkelijke golfdeals bij Pin High

De Pin High New Deals zijn gestart. Ruim een week lang zet Pin High nieuwe en exclusieve bestemmingen in de spotlight en bij boeking van ťťn van deze bestemmingen gratis een jaarabonnement Golfers Magazine!

Lees verder

TunesiŽ: Golf en leven vol verrassingen

De eerste de beste kameel zou er in galop vandoor zijn gegaan wanneer hij de lucht had opgesnoven in de taxi waarmee het Nederlandse golfstel na een voortreffelijke lunch in restaurant La Bouillabaisse op weg is naar hun hotel in Hammamet. Geluidloos grapje van de chauffeur. Aan het eind van de Ė gelukkig korte Ė rit neemt hij met al-zijn-tanden-blote lach op zijn ongeschoren gezicht tarief en fooi in ontvangst. Voor de dame opent hij hoffelijk het portier.

Lees verder

Boeljon en Schreefel op Deloitte Ladies Open

De twee beste golfsters van Nederland, Christel Boeljon en Dewi-Claire Schreefel, zullen meespelen in het Deloitte Ladies Open. Het Deloitte Ladies Open wordt van 24 tot en met 26 mei 2013 gespeeld op golfbaan The International bij Amsterdam.

Lees verder

Een ton voor Spieren voor Spieren

De ambitie om het Grootste Golftoernooi ter Wereld XXL te zijn, werd niet gehaald. Daarvoor hadden minimaal 1.585 golfers moeten meedoen. Maar niet getreurd. Het toernooi haalde voor het 2e achtervolgende jaar 100.000,- euro op voor de Stichting Spieren voor Spieren.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:Pin High. Leo van de Ruit, Spieren voor Spieren, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers