Golfnieuws 221, Special over golfen in het Noord-Amerikaanse Minnesota in combinatie met IJsland

Golf en natuur op weg naar Amerika of Canada

Ontdek hoe u IJsland kunt combineren met uw reis naar Amerika en in beide landen kunt u golfen op de mooiste golfbanen. Bent u nieuwsgierig naar IJsland maar wilt u niet uw volledige vakantie daar vieren, dan is een zogeheten stopover de perfecte oplossing voor uw reis naar bijv. Amerika. Golfreiswijzer combineerde een korte golfvakantie op IJsland met een bezoek aan het Noord-Amerikaanse Minnesota waar maar liefs 400 golfbanen zijn. Wij bezochten er een paar. En na het golfen keken we in zowel IJsland als Minnesota onze ogen uit naar de schitterende natuur en leuke steden.

IJsland, meer dan de slimste tussenstop

Weet u dat golfen in IJsland razend populair is? Weet u dat IJsland 67 prachtige golfbanen heeft? Weet u dat u bij Iceland Air op IJsland een stopover van 7 dagen mag maken op weg naar Amerika? Op slechts 3 uur en 10 minuten vliegen vanaf Schiphol ligt IJsland voor u klaar om u eens flink te verrassen met haar prachtige golfbanen.

Lees verder

IJslandse golfbanen zijn ongekend afwisselend.

Op de golfbanen Keilir, Grafarholt en Korpa, vlak bij Reykjavík kijk je je ogen uit. Je speelt tussen de ruige lava, op Schotse links, op open en woest terrein, op vlakke en wijde weide, om een woonwijk en met uitzicht op de bergen, de haven en de zee.

Lees verder

Duik na het golfen in De Blue Lagoon

Ontdek hoe u IJsland kunt combineren met uw reis naar Amerika of Canada en breng een bezoek aan The Blue Lagoon. Dit enorme spa-complex is vooral bekend door het grote openluchtbad met water uit de diepste lagen van de aarde.

Lees verder

Golf in Minnesota en Braemar Golf Course

Minnesota, de 32ste staat van Amerika, het ‘land van de 10.000 meren’, de staat met meer dan 400 fantastische golfbanen en, erg prettig, de staat met het vriendelijkste en meest gastvrije vliegveld van het land. In deze special aandacht voor Braemar Golf Course, voor vier golfbanen bij golfresort Grand View Lodge en voor vermaak en vertoeven in Minneapolis, de grootste stad van Minnesota.

Lees verder

Grand View Lodge: absolute topklasse

Grand View Lodge aan Gull Lake sleepte vele prijzen in de wacht voor het resort en voor de uitstekende golfbanen. Ook Arnold Palmer werkte mee aan dit succes.

Lees verder

Minneapolis: verrassend anders

De grootste stad van Minnesota, Minneapolis is verrassend anders, maar toch echt Amerikaans. De stad doet opvallend schoon, modern en rustig aan. De stad die bij uitstek geschikt is om per fiets te verkennen kent enkele unieke eetgelegenheden en heeft de grootste shopping mall van Amerika.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn
Fotografie en illustraties:Bert van der Toorn,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers