Golfreisnieuws nr 226, 16 juni 2013

In dit nummer aandacht voor:
Interessante kortingen tijdens Crazy Days
Grote namen naar KLM Open 2013
Ontspannen golfdag met Flight4Friends
Nog genoeg golfbaaninitiatieven in Nederland

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Interessante kortingen tijdens Crazy Days

Het is weer tijd voor de Crazy Days van Pin High. Zoals we van deze golftouroperator gewend zijn, zijn ook dit jaar in juni weer tien dagen lang golfreizen te boeken met interessante kortingen. Het is de tiende editie van de Crazy Days, die starten op vrijdag 21 juni om stipt negen uur ’s ochtends.

Lees verder

Grote namen naar KLM Open 2013

Het KLM Open heeft voor 2013 opnieuw een ijzersterk en aantrekkelijk spelersveld aan zich weten te binden. En, deze week werd bekend gemaakt dat de kersverse Lyoness Open winnaar, Joost Luiten, voor drie jaar benoemd is tot ambassadeur van het grootste golftoernooi van Nederland. Het KLM Open 2013 wordt gespeeld van 12 t/m 15 september op de Kennemer G&CC in Zandvoort. Vanaf 12 juni start de kaartverkoop.

Lees verder

Ontspannen golfdag met Flight4Friends

Holland Golf Events organiseert op Golfbaan Waterland-Amsterdam op 29 juni 2013 een golfdag met als thema ‘Flight4Friends’. Geen wedstrijd, gewoon gezellig met familie of vrienden golfen maar wel kans maken op mooie prijzen.

Lees verder

Nog genoeg golfbaaninitiatieven in Nederland

Ondanks de moeilijke economische tijden timmeren golfbaaneigenaren nog steeds aan de weg. De NVG publiceerde een lijst met daarin een overzicht van de golfbaaninitiatieven die er in Nederland zijn. Golfreiswijzer gaat deze projecten vanaf juli regelmatig belichten.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:Pin High, Holland Golf Events, Redline Golf, Golfclub Hoogland, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers