Golfreisnieuws nr.22, 11 mei 2007
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief. In dit nummer:
Golfen op Tobage: Een soepele swing door de Calypso sound
Nieuwe golfsite Madeira
ATP nieuwe sponsor Maarten Lafeber
Kampioenschap voor longhitters
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl.
De foto boven de nieuwsbrief is de green van hole 14 van de golfbaan Tobago Plantations Golf & Country Club op het Caribische eiland Tobago.

Een soepele swing door de Calypso sound

Trinidad en Tobago worden vaak aangeduid als een golfersparadijs. Dat vraagt om nadere bestudering. Een inspectie die zich uiteindelijk toespitst op Tobago. Want op Trinidad is het merendeel van de golfbanen moeilijk toegankelijk voor greenfee’ers. Op Tobago daarentegen word je op de twee golfbanen die het eiland rijk is, allerhartelijks verwelkomd.

Lees verder

Nieuwe golfsite Madeira

Onlangs is de geheel nieuwe website online gegaan. www.madeiraislandsgolf.travel. De site biedt informatie van de drie golfbanen die Madeira rijk is en is in het Engels, Duits, Frans, Portugees en Spaans te raadplegen.

Lees verder

ATP nieuwe sponsor Maarten Lafeber

Maarten Lafeber en ATP, The Advanced Travel Partner, hebben een sponsorcontract getekend. Hiermee wordt ATP voor één jaar official supplier van Lafeber. Er zijn afspraken gemaakt over het plaatsen van het beeldmerk van ATP op wedstrijdkleding en de beschikbaarheid voor publiciteit en representatieve doeleinden.

Lees verder

Kampioenschap voor longhitters

Net als vorig jaar wordt ook dit jaar weer de Benelux Long Drivers Championship gehouden. Op 8 september kunnen de longhitters hieraan meedoen in het Amsterdamse Bos. De voorrondes worden gehouden op verschillende clubs in Nederland en België.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Marije Smit, Toon van Winden, Addy Zwaan
Fotografie en illustraties: Lia Grooters, ReMax, ATP
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers