Golfreisnieuws nr 227, 27 juni 2013

In dit nummer aandacht voor:
Golfen in Polen, ‘n prima alternatief
LeisureBREAKS: megakorting op 209 golfbanen
Versla Robert-Jan Derksen in Nunspeet
Groene Hart Open voor vrije golfer

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Golfen in Polen, ‘n prima alternatief

Voor wie eens wat anders wil dan een golftrip naar Zuid-Europa vormt Polen een uitstekende bestemming. De zeventien 18-holes banen zijn particulier initiatief en buitenlandse golfers zijn er meer dan welkom. Kenmerkend zijn de grote variatie in baansoort, goedkope greenfees en de absolute rust die er heerst.

Lees verder

Laatste kans op korting tijdens Crazy Days

Nog een paar dagen is er kans op zeer interessante kortingen op golfvakanties tijdens de Crazy Days van Pin High. Sla uw slag nu het nog kan. Zondag loopt de actie af. www.pinhigh.nl/crazydays

LeisureBREAKS: megakorting op 209 golfbanen

De nieuwe LeisureBREAKS Guide for Free Golf is uit. Met de '2-voor-de-prijs-van-1'-vouchers speelt u met twee of vier personen voor de helft van de prijs op golfbanen in acht Europese landen. Maar liefst 158 banen in Duitsland doen mee met deze actie.Greenfree heeft voor de bezoekers van Golfreiswijzer.nl een speciale korting ingesteld. Ga naar Greenfree. Vermeldt bij uw aanvraag de code GRW2013 en u krijgt € 10 korting op de aanschafprijs.

Lees verder

Versla Robert-Jan Derksen in Nunspeet

Op dinsdag 16 juli vindt op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet de Robert-Jan Derksen Challenge plaats. De speler van de Europese Tour zet in de ochtendronde een richtscore neer en de deelnemers aan de Challenge mogen de pro-dassenjacht openen. Loting bepaalt wie er 18 holes met Robert-Jan Derksen meespeelt.

Lees verder

Groene Hart Open voor vrije golfer

Golfclub Zeegersloot staat op de derde zondag van juli helemaal open voor de niet clubgebonden ofwel de vrije golfer. Dit Groene Hart Open is speciaal ingericht voor de categorie golfers die zich ook weleens willen meten met collega’s in een wedstrijd, maar die door werk, familie of andere omstandigheden doorgaans niet veel tijd kan vrijmaken om de uitdaging van een stevige golfpartij aan te gaan.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:Modry Las Golfclub, Pin High, LeasureBreaks, Golfclub Zeegersloot, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers