Golfreisnieuws nr 228,4 juli 2013

In dit nummer aandacht voor:
Win een golfvakantie naar Spanje
Golftime Travel overgenomen door BIZZ Travelgroup
Aangescherpt reisadvies Egypte

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Win een golfvakantie naar Spanje

3D Golfvakanties bestaat 20 jaar. Om dat te vieren geeft de golftouroperator een 6-daagse golfreis naar Islantilla Golf Resort weg. Golfers kunnen die golfreis winnen door de Facebook pagina van 3D Golfvakanties te liken of door een originele verjaardagskaart te sturen.

Lees verder

Golftime Travel overgenomen door BIZZ Travelgroup

Golftime Travel, specialist in golfreizen, is per 1 juli overgenomen door de BIZZ Travelgroup. Dat meldt Travelmagazine op haar website.

Lees verder

Aangescherpt reisadvies Egypte

In Egypte is het momenteel erg onrustig. Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft daarom het reisadvies aangescherpt. Voor golfers die afreizen naar de Rode Zee is er echter niets aan de hand. Zij kunnen, volgens het ministerie, gewoon op vakantie.

Lees verder

Extra korting op LeisureBREAKS Guide

Vorige week plaatsen we een bericht over LeisureBREAKS Guide Kijk op: onze website. Greenfree heeft voor de bezoekers van Golfreiswijzer.nl een special korting ingesteld. Ga naar Greenfree. Vermeldt bij uw aanvraag de code GRW2013 en u krijgt € 10 korting op de aanschafprijs. Bestellen…..

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:3D Golfvakanties, Golftime Travel, Ministerie BZ, Greenfree, LeasureBreaks, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers