Golfreisnieuws nr 230, 26 juli 2013

In dit nummer aandacht voor:
Win golfreis naar Turkije
Golf & Spa in het hart van de Alpen
Inner Genius Golf & NVG werken samen
Internationale fotowedstrijd van Turkish Airlines

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Win golfreis naar Turkije

Op 2 september 2013 worden twee aparte wedstrijden van de Corendon Golf Tour gespeeld op de Goyer G&CC. Naast prijzen voor de winnaars per wedstrijd wordt onder alle deelnemers een geheel verzorgde golfreis voor 2 personen naar Turkije verloot.

Lees verder

Golf & Spa in het hart van de Alpen

Voor welgestelde golfers die van luxe en welness houden is een golfvakantie naar de Zwitserse Alpen nu nog aantrekkelijker geworden. Het wereldberoemde Kulm Hotel in St. Moritz heeft haar Kulm Spa St. Moritz volledig vernieuwd en gemoderniseerd. Kosten: 8 miljoen Britse ponden. De fantastische uitzichten over de Alpen zijn uiteraard gebleven.

Lees verder

Inner Genius Golf & NVG werken samen

Op 2 juli 2013 heeft de NVG een samenwerkingsovereenkomst getekend met Inner Genius Golf. De coaching methode van Inner Genius Golf sluit volgens de NVG goed aan bij de veranderde vraag in het hedendaagse golf in Nederland.

Lees verder

Internationale fotowedstrijd van Turkish Airlines

Heeft u nog een mooie foto liggen die past in het thema ‘Bridges & People? Doe dan mee aan de internationale fotowedstrijd van Turkish Airline en maak kans op vliegtickets ter waarde van 3000 tot 15000 dollar! Wellicht dat die ene foto die u op uw golfreis naar Turkije maakte, wel in de prijzen valt.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Antalya Golf Club, Kulm Hotel in St. Moritz , Turkish Airlines, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers