Golfreisnieuws nr 232, 15 augustus 2013

In dit nummer aandacht voor:
Streetgolf voor KiKa
Korting Naarderbos door samenwerking ANWB Golf
Datum Deloitte Ladies Open 2014 bekend
24ste Pitch&Putt Golf geopend in Doetinchem
John Woof Academy PGA Erkende Golfschool

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Streetgolf voor KiKa

Op vrijdag 6 september 2013 wordt tussen de kantoorpanden op businesspark ‘Park Rijk’ bij Schiphol het Radisson Street Golf Open georganiseerd. De opbrengsten van deze geheel verzorgde golfdag gaan naar stichting KiKa.

Lees verder

Korting op Naarderbos voor ANWB Golf-leden

Golfbaan Naarderbos heeft sinds medio juli 2013 een nieuwe start gemaakt onder leiding van een nieuwe eigenaar en een nieuw management. De samenwerking met ANWB Golf is weer opgepakt en dat betekent KORTING voor ANWB Golf-leden.

Lees verder

Datum Deloitte Ladies Open 2014 bekend

Het Deloitte Ladies Open 2014 vindt van 23 tot en met 25 mei plaats op The International in Amsterdam. Daarmee behoudt het toernooi de laatste week van mei op de kalender van de Ladies European Tour.

Lees verder

24ste Pitch&Putt Golf geopend in Doetinchem

Op zaterdag 17 augustus 2013 opent de 18-holes Pitch&Putt Golfbaan in Doetinchem haar deuren. Bij Pitch&Putt wordt gespeeld op korte holes, het is betaalbaar en het toegankelijk voor iedereen.

Lees verder

John Woof Academy PGA Erkende Golfschool

PGA Holland heeft aan de John Woof Golf Academy op golfbaan Leeuwenbergh in Den Haag het kwaliteitskeurmerk ‘Erkende Golfschool’ verleend.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Streetgolf Kika, Golfbaan Naarderbos, Deloitte Ladies Open, Pitch&Putt Doetinchem, Ronald Speijer, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers