Golfreisnieuws nr 233, 30 augustus 2013

In dit nummer aandacht voor:
Last Minute Golfdeals
Major-winnaars en Ryder Cup-helden in het KLM Open
Herkansing voor Cromvoirtse Golf Club
Golfmarkten in Nederland
Volg de greenkeepers van het KLM Open

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Last Minute Golfdeals

U kunt dit weekend nog uw slag slaan voor interessante golfdeals.Tot 6 september loopt bij Pin High Golftravel de actie: last-minute golfdeals. Speciaal voor de golfliefhebber die er in september of oktober tussenuit wil, heeft de golftouroperator het last-minuteaanbod op een rij gezet.

Lees verder

Major-winnaars en Ryder Cup-helden in het KLM Open

Het is zeker dat de Zweed Peter Hanson dit jaar zijn titel zal verdedigen in het KLM Open. Ook de namen van Padraig Harrington, Nicolas Colsaerts, Ross Fisher, Paul McGinley en Josť Maria Olazabal staan inmiddels definitief op de deelnemerslijst. Het KLM Open wordt van 12-15 september gespeeld de Kennemer Golf & Country Club.

Lees verder

Herkansing voor Cromvoirtse Golf Club

Al meer dan 10 jaar waren er ambitieuze plannen voor een nieuwe 18-holes Championship Course in Cromvoirt bij ís-Hertogenbosch. Na een allerminst soepel verloop van de ontwikkelingen kwam op 21 augustus 2013 toch de allereerste nieuwsbrief van de Cromvoirtse Golf Club met update uit eigen hand.

Lees verder

Golfmarkten in Nederland

Op diverse dagen van het jaar worden in Nederland golfmarkten georganiseerd. Op de golfmarkten kunnen golfartikelen tegen spotprijzen worden gekocht, worden demo's gegeven, kan nieuw materiaal worden getest en kunnen workshops worden gevolgd.

Lees verder

Volg de greenkeepers van het KLM Open

Op de website van het KLM Open wordt een blog bijgehouden van de greenkeepers van de Kennemer. Deze blog geeft een kijkje achter de schermen van de Kennemer Golf & Country Club in de aanloop naar het KLM Open.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Pin High, Golfsupport, Cromvoirtse Golf Club, Golf USA, KLM Open, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers