Golfreisnieuws nr 234, 10 september 2013

In dit nummer aandacht voor:
Pin High draait door tijdens KLM Open
Nieuwe brochure 3D Golfvakanties Open
Marbella G&CC, via strop terug naar top
Goedkoop golfen voor families bij Het Rijk
NVG blijft verbeteren

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Pin High draait door tijdens KLM Open

Tijdens het KLM Open van 12 t/m 15 september pakt golftouroperator Pin High Golftravel weer groots uit. Op de stand van de touroperator kunnen prachtige reizen gewonnen worden. Ook dit jaar kan iedereen die op de stand een reis boekt een extra korting draaien tot €250,- per boeking. Een unieke actie, want de korting geldt ook voor de voordeligste shortbreaks. Kortom, Pin High draait door.

Lees verder

Nieuwe brochure 3D Golfvakanties

Het nieuwe Golfprogramma 2013-2014 van 3D Golfvakanties is uit. In de brochure vindt u een greep uit het totale aanbod dat de golftouroperator op haar website heeft staan. 3D Golfvakanties heeft als motto dat zorg en aandacht voor ambiance, luxe en comfort dé elementen zijn waar een goede golftouroperator aan moet voldoen.

Lees verder

Marbella G&CC, via strop terug naar top

Sinds de opening in 1994 heeft de Marbella Golf & Country Club veel tegengeslagen gehad. De populariteit daalde en de club zat behoorlijk in de problemen. Nu alle problemen zijn opgelost is de club terug op het allerhoogste niveau.

Lees verder

Goedkoop golfen voor families bij Het Rijk

Onder de naam Familiegolf heeft Het Rijk Golfbanen een programma gelanceerd waarbij gezinnen nog goedkoper kunnen genieten van de golfsport. De tarieven voor de jeugd zijn aangepast en in sommige gevallen is golf zelfs helemaal gratis voor de basisschooljeugd.

Lees verder

NVG blijft verbeteren

De NVG laat weten hard te werken aan een betere toekomst voor de golfbanen van Nederland. Voorbeelden zijn de nieuwe samenwerking met een inkoper van energie voor de zakelijke markt en met een leverancier totaaloplossingen voor de ICT.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Pin High, 3D Golfvakanties, Marbella G&CC, Het Rijk Golfbanen, NVG, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers