Golfreisnieuws nr.23, 30 mei 2007
In dit nummer aandacht voor:
Ierland: golfen in een andere wereld
Eindelijk golfen in Maastricht
Langs de Route du Soleil
Nagolfse activiteiten in Barcelona en Sydney
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl.
De foto boven de nieuwsbrief is de green van hole 14 van de golfbaan Tobago Plantations Golf & Country Club op het Caribische eiland Tobago.

Ierland: golfen in een andere wereld

Aankomen in Ierland is aankomen in een andere wereld. De wegen zijn er "bescheiden". Vierbaanssnelwegen zijn er nauwelijks. Anders is er ook dat het leven op dit eiland rustiger tempo kent dan bij ons. Opgenomen in de weldadige rust van het land, zou je veronderstellen op de golfbaan tot de betere prestaties te komen. Op dat punt bega je snel misrekeningen, met name op de linksbanen.

Lees verder

Eindelijk golfen in Maastricht

Eindelijk is Maastricht International Golf geopend op De Dousberg in Maastricht. De golfbaan is de zesde baan van Golf Management Group International en bestaat uit een 18-holes Championship Course en een 9-holes par-3 executive Course. De Maastrichtse golfbaan ligt op de Dousberg op een steenworp afstand van het centrum van Maastricht. Het complex bevindt zich op 90 meter boven de zeespiegel, zowel op Nederlands als Belgisch grondgebied.

Lees verder

Langs de Route du Soleil

Frankrijk is een populaire golfbestemming binnen Europa. Menige golfer zakt langs de Route du Soleil af naar het zuiden om op de mooie banen in de Provence te spelen. Op weg naar de zon in een auto volgepakt met golftassen mag de reisgids Langs de Route du Soleil niet ontbreken.

Lees verder

Nagolfse activiteiten in Barcelona en Sydney

Genoeg gegolft in CataloniŽ en toe aan een dag Barcelona? Dominicus heeft onlangs een uitgebreide gids over Barcelona uitgegeven die bij zo'n stadsbezoek van pas kan komen.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Marije Smit, Toon van Winden, Addy Zwaan
Fotografie en illustraties: Lia Grooters, ReMax, ATP
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers