Golfreisnieuws nr 241, 4 november 2013

In dit nummer aandacht voor:
Royal Mougins Golf Club verlaagt greenfee
Trainingsstages met kledingvoucher van 250
Golfreiswijzer.nl verloot golfreis naar Duitsland
Golfoutlet Amsteldijk.
Samenwerking Pitch&Putt Golf en GolfPlaza

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Royal Mougins Golf Club verlaagt greenfee

Royal Mougins Golf Club, een van de mooiste golfbanen van Zuid-Frankrijk heeft onlangs haar greenfee verlaagd. Golfers kunnen nu al terecht voor 125 euro inclusief buggy.

Lees verder

Trainingsstages met kledingvoucher van 250 pp

Al jaren biedt Pin High Golftravel trainingsstages voor competitieteams aan. Ook dit seizoen zijn weer een aantal aantrekkelijke locaties in het aanbod opgenomen. Een compleet arrangement is al te boeken vanaf 299 per persoon. Bovendien daar een Pin High Golfwear kledingvoucher ter waarde van 250 per persoon inbegrepen.

Lees verder

Golfreiswijzer.nl verloot golfreis naar Duitsland

Nog even en dan verschijnt de 250ste nieuwsbrief van Golfreiswijzer.nl. Om deze mijlpaal te vieren verloten wij een door Golftime Travel beschikbaar gestelde shortbreak voor 2 personen naar Duitsland. Kijk voor meer informatie op: Golfreiswijzer.nl

Golf Outlet op Amsteldijk

Op 9 en 10 november worden op Golfcentrum Amsteldijk opnieuw golf outlets georganiseerd. Honderden golfartikelen van diverse merken zullen tegen spotprijzen worden aangeboden.Tijdens deze twee dagen heeft het Golfcentrum in Amstelveen ook leuke acties. Zoals een greenfee voor 9 holes voor 10 euro per persoon of de hele dag oefenen op de 9 Werelden van Golf voor 10 euro, inclusief onbeperkt gebruik van oefenballen. Toegang en parkeren is gratis. Kijk voor meer informatie over Golfcentrum Amsteldijk en over de outlets op de website www.amsteldijk.nl.

Samenwerking Pitch&Putt Golf en GolfPlaza

De uitstekend bevallen tijdelijke samenwerking van Pitch&Putt Golf en GolfPlaza tijdens het KLM Open van 2013 is officieel omgezet in een permanente samenwerking.Tijdens het KLM Open 2013 in Zandvoort bleek de gezamenlijke goedbezochte stand van Pitch&Putt Golf en GolfPlaza in The Village een waar succes. Beide partijen hebben hierop besloten de samenwerking voort te zetten.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:Pin High Golfwear, Golftime Golftravel, Golfcentrum Amsteldijk, Pitch & Putt, Golfplaza, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers