Golfreisnieuws november 2013, gesponsorde uitgave Pin High Golftravel

Pin High Golftravel zet vanaf 7 november a.s. de nieuwkomers uit de onlangs verschenen brochure in de schijnwerpers. Tijdens de New Arrivals actie worden 16 nieuwe accommodaties, 2 fantastische nieuwe rondreizen en de nieuwe ‘light clinics’ uitgelicht. Tijdens deze actie ontvangt u € 50,- korting per boeking. Een shortbreak naar een zonnige Spaanse ‘new arrival’ boekt u al vanaf € 284,- p.p.!

Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen en hebben keuze uit maar liefst 16 nieuwe accommodaties in o.a. Spanje, Marokko, Tunesië, Dubai, Abu Dhabi en Zuid-Afrika.

Tevens worden in deze actie de nieuwe rondreizen in Sri Lanka en Zuid-Afrika en de nieuwe ‘light clinics’ gepromoot. De ‘light clinic’ biedt voldoende tijd om naast een geheel verzorgde clinic heerlijk te genieten van de omgeving of de faciliteiten van het hotel.

Maak kennis met onze ‘New Arrivals’! Boek in de periode van 7 t/m 17 november 2013 een nieuwe bestemming en ontvang € 50,- korting per boeking! Uiteraard kunt u rekenen op de vertrouwde service en kwaliteit van Pin High Golftravel.

KIJK VOOR MEER INFORMATIE OP www.pinhigh.nl/golf/new-arrivals

Hieronder vindt u een kleine greep uit het New Arrivals aanbod.

Tunesië – Royal Thalassa Monastir: weekpackage al vanaf € 499,-

Royaal genieten, dat is waar dit hotel voor staat! De ligging direct aan een eigen privézandstrand, het zeer uitgebreide thalasso center en op slechts 10 minuten van de Flamingo golfbaan zijn de troeven van deze exclusieve Pin High ontdekking. Meer info....

Marokko – Sofitel Agadir Royal Bay Resort: weekpackage al vanaf € 679,-

Geniet van de oosterse sferen in dit luxe resort in kasbah stijl. Deze golfbestemming ligt direct aan het strand. Met naar liefst 90 uitdagende holes verdeeld over 3 zeer uiteenlopende banen zal u zich niet snel vervelen. Een aanrader! Meer info....

Zuid-Afrika – Steenberg Hotel: shortbreak al vanaf € 599,-

Te midden van de wijngaarden en op slechts 20 minuten rijden van Kaapstad ligt het Steenberg hotel, het oudste wine estate van Zuid-Afrika. De spectaculaire setting rond de prachtige tuinen en een eigen 18-holesbaan aangelegd door Peter Matkovich maken dit hotel tot een bijzondere aanwinst in ons reisaanbod. Meer info....

Alle genoemde prijzen zijn per persoon en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en/of onjuistheden.

Actievoorwaarden New Arrivals
• Uitsluitend te boeken via Pin High (telefonisch (023-5615305) of via Pin High Golftravel
• Boekingsperiode is van 7 t/m 17 november 2013
• Niet geldig voor bestaande boekingen of in combinatie met lopende aanbiedingen

Colofon
Deze nieuwsbrief is een gesponsorde uitgave van Pin High Golftravel
Redactie en medewerkers: Pin High Golftravel
Fotografie en illustraties: Pin High Golftravel
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers

Deze nieuwsbrief is opgesteld buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Golfreiswijzer.nl. De website verzorgde wel de opmaak en verzending. Wilt u de nieuwsbrieven van Golfreiswijzer.nl niet ontvangen? Klik [ hier ] voor afmelden. Krijgt u de nieuwsbrieven nog niet en wilt u ze wel ontvangen, klik dan [ hier ] voor aanmelden.