Golfreisnieuws nr 242, 15 november 2013

In dit nummer aandacht voor:
Golfcentrum Seve geopend in Rotterdam
IAGTO Awards 2014 uitgereikt
Woods slaat van Europa naar AziŽ
Datum KLM Open 2014 bekend
Golfen in kleding van Zalando

Vergeet niet mee te doen aan onze verloting van een golfreis!!

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Golfcentrum Seve geopend in Rotterdam

Golfcentrum Rotterdam is vernieuwd. Nieuwe eigenaar Robin Bravenboer vond het aan het begin van dit jaar tijd voor een grote metamorfose. Vrijdag 8 november werd, onder de naam Golfcentrum Seve, deze nieuwe golfaccommodatie spectaculair geopend.

Lees verder

IAGTO Awards 2014 uitgereikt

Op 14 november zijn in Spanje de IAGTO Awards 2014 (dť internationale golfprijzen vanuit de golfreisindustrie) uitgereikt. Het Thracian Cliffs Golf & Beach Resort in Bugarije werd uitgeroepen tot beste golfresort van Europa.

Lees verder

Woods slaat van Europa naar AziŽ

Op dinsdag 5 november sloeg Tiger Woods enkele golfballen van oost naar west over de Bosporus in Turkije. De publiciteitsstunt was bedoeld voor promotie van het Turkish Airlines Open en voor golf in Turkije in het algemeen. Tiger Woods was de eerste golfspeler ooit die in Istanboel een bal over de rivier de Bosporus wist te slaan. Voor de stunt werd de 1510-meter lange iconische Bosporusbrug die AziŽ met Europa verbindt voor ongeveer 20 minuten aan ťťn kant afgesloten voor het verkeer.

Lees verder

Datum KLM Open 2014 bekend

De 95ste editie van het KLM Open zal van 11 tot en met 14 september 2014 worden gespeeld op de Kennemer Golf & Country Club in Zandvoort.

Lees verder

Golfen in kleding van Zalando

(Advertorial van Zalando)Het golfen is als sport al eeuwenoud en nog steeds razend populair in grote delen van de wereld. Miljoenen golfers proberen, soms in een gepast outfit van {-- niet bekende codehtml}. ,een kleine harde bal met zo min mogelijk slagen in de hole te laten belanden.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:Golfcentrum Seve, Turkish Airlines, KLM Open, IAGTO, Zalando, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers