Golfreisnieuws nr 245, 12 december 2013

In dit nummer aandacht voor:
Arabellagolf Mallorca, 3x feest
Derde editie Race to Belek
Vakantiebeurs 2014

Vergeet niet mee te doen aan onze verloting van een golfreis!!

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Arabellagolf Mallorca, 3x feest

In november deed een team van Nederlandse golfjournalisten mee aan de Mallorca Press Cup. Over de resultaten gaan we niet schrijven, maar wel over de drie mooie golfbanen van Arabellagolf die in die week werden gespeeld.

Lees verder

Beoordeel de golfbanen van Mallorca

Heeft u de golfbanen van Arabella Golf al eens gespeeld? Laat dan een review achter op onze website. Als u dat nog in 2013 doet, loot u mee voor een golfreis naar Duitsland. Ga naar: Golf Son Quint, Golf Son Muntaner, Golf Son Vida, Andere golfbanen op Mallorca.

Derde editie Race to Belek

Na een zeer succesvolle tweede editie van het Gloria Limburg International golftoernooi met een spannende finale in Belek , Turkije, heeft de organisatie direct de derde editie in de agenda gezet. Van 4 t/m 6 augustus 2014 kan worden gestreden in deze ‘Race to Belek’.

Lees verder

Vakantiebeurs 2014

Van 15 t/m 19 januari 2014 zal in de Jaarbeurs Utrecht de jaarlijkse Vakantiebeurs worden georganiseerd. Vergeet bij de stands van deze populaire beurs niet te vragen naar de golfmogelijkheden op uw droombestemming, er is steeds meer informatie over golfbanen beschikbaar.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:Bert van der Toorn, ZL Golf Open, Vakantiebeurs,Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers