Golfreisnieuws nr 247, 23 december 2013

In dit nummer onder andere aandacht voor de nieuwe brochure van Fairway Golf Travel, de golf Jeugdkampen van Rob Mouwen en de Nationale Golfbon die nu ook als giftcard wordt uitgegeven.

Vergeet niet mee te doen aan onze verloting van een golfreis!!

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Nieuwe brochure Fairway Golftravel is uit

{advertorial} Bestel nu de nieuwe jaarbrochure op www.fairwaygolftravel.nl en profiteer van de scherpe tarieven, vroegboekkortingen en de vele aantrekkelijke aanbiedingen voor de periode januari t/m oktober 2014. In deze brochure vindt u naast bestemmingen waar het tijdens onze wintermaanden heerlijk golfweer is, tevens vele fraaie golfaccommodaties voor een kortere of langere golftrip dichter bij huis.

Lees verder

Joost Luiten Golfer van het jaar

Tijdens het jaarlijkse golfgala in Huis ter Duin te Noordwijk zijn donderdag 19 december de diverse Golf Awards 2013 uitgereikt. Joost Luiten werd, niet geheel verrassend, golfer van het jaar.

Lees verder

Extra Jeugd Golfkamp voorjaar 2014

Jeugd Golfkamp Rob Mouwen zal vanwege het grote succes van de afgelopen jaren in 2014 een extra voorjaarseditie organiseren. Tijdens de vijfdaagse jeugdkampen krijgen golfers van 9 tot 17 jaar les van een enthousiast team van PGA Holland golfprofessionals en er worden veel leuke activiteiten georganiseerd.

Lees verder

Nationale Golfbon nu als Giftcard

Om het gebruikersgemak van de Nationale Golfbon te vergroten is de papieren versie vervangen door een handige betaalpas. De nieuwe bon is nu ook direct te verzilveren bij diverse golfbanen in Nederland en BelgiŽ.

Lees verder

NGF verscherpt nieuwe regel afstandsmeters

Onlangs kondigde de NGF aan dat het gebruik van diverse afstandsmeters bij nationale NGF-wedstrijden en bij de NGF-competitie vanaf 2014 wordt toegestaan. Deze week werd het gebruik van de smartphone als meetapparatuur alsnog verboden.

Lees verder

Pin High Golftravel is verhuisd

Pin High is verhuisd en vanaf 13 december gevestigd aan Taurusavenue 18 te Hoofddorp. Tevens bestaat Pin High binnenkort 25 jaar. Vanaf 2 januari kunnen golfliefhebbers een jaar lang profiteren van scherpe aanbiedingen, leuke acties en nog veel meer. Pinhigh.nl

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:Fairway Golf Travel, NGF Golf Awards, Rob Mouwen, Nationale Golfbon, GolfShot, PinHigh Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers