Golfreisnieuws nr 248, 13 januari 2013

In dit nummer onder andere aandacht voor de Spaanse borrel van 3D Golfvakanties, de uitbreiding van de Texelse Golfbaan naar 18 Holes
en de Crazy Days van Pin High.

Vergeet niet mee te doen aan onze verloting van een golfreis!!

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Spaanse Borrel met 3D Golfvakanties

Op 2 februari 2014 organiseert 3D Golfvakanties een Spaanse borrel op het Fort aan de Drecht in Uithoorn. Tijdens deze informele bijeenkomst kunnen golfliefhebbers kennis maken met de medewerkers van 3D Golfvakanties onder het genot van Spaanse muziek, hapjes en drankjes.

Lees verder

Texelse golfbaan nu 18 holes

Op 1 januari 2014 werd de nieuwe lus van golfbaan De Texelse geopend. Wie de eerste negen holes al spectaculair vond, zal op de tweede negen helemaal de ogen uitkijken.

Lees verder

Laatste kans op winnen golfreis

Nog even en dan verschijnt de 250ste nieuwsbrief van Golfreiswijzer.nl. Om deze mijlpaal te vieren verloten wij een door Golftime Travel beschikbaar gestelde shortbreak voor 2 personen naar Duitsland.

Lees verder

Crazy kortingen op golfreizen

Pin High bestaat in 2014 25 jaar. In het teken van dit jubileum startten op donderdag 9 januari 2014 om stipt 09:00 uur de Crazy Days. Tot en met zondag 19 januari 2014 biedt de golftouroperator 25 scherp geprijsde aanbiedingen naar talloze bestemmingen aan.

Lees verder

Golfkalenders 2014

Aan het begin van dit nieuwe jaar zet Golfreiswijzer nog even wat data en links voor het nieuwe golfseizoen voor u op een rijtje.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:3D Golfvakanties, Texelse Golfbaan, Pin High Golftravel, Golftime Travel, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers