Golfreisnieuws nr 249, 22 januari 2013

In dit nummer onder andere aandacht voor Royal Porthcawl Golf Club in het zuiden van Wales, Golfbaan de Noordwijkse die de nummer 2 is van Continentaal Europa, de Website Droomplekken.nl en Golf & Country Club Best.

LAATSTE KANS OP HET WINNEN VAN EEN GOLFREIS NAAR DUITSLAND

Royal Porthcawl uitgeroepen tot Golfclub 2013

De Royal Porthcawl Golf Club, in het zuiden van Wales, heeft de titel Golfclub van 2013 weten te bemachtigen. De clubs ontving awards voor zowel haar uitdagende linksbaan als voor het karakteristieke clubhuis.

Lees verder

Noordwijkse nr 2 Continentaal Europa

In de gloednieuwe top-100 van de beste golfbanen op het vasteland van Europa is de Noordwijkse Golfclub verkozen tot de een na beste golfbaan. Het Franse Morfontaine wist de koppositie te behouden.

Lees verder

Droomplekken.nl de mooiste plekken ter wereld

De prijswinnende website Droomplekken.nl van reisjournalist Corno van den Berg laat al jaren de mooiste plekken ter wereld zien. Op veler verzoek vanuit het buitenland is nu ook de Engelstalige website live: Amazingplaces.com.

Lees verder

Ambitieuze plannen Pitch&Putt Golf Koekange

De nieuwe bedrijfsleider van Pitch&Putt Golf Koekange, Peter Kats uit Hoogeveen, heeft grote plannen voor deze succesvolle allereerste Pitch&Putt baan van Nederland.

Lees verder

Forse uitbreiding starttijden op Best Golf

Best Golf en Best Golf & Country Club zijn een baanbrekende overeenkomst voor de komende drie jaar aangegaan waarmee het aantal vrije starttijden voor leden en gasten flink zal toenemen.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Royal Porthcawl Golf Club, Top100Golfcourses.co.uk, Droomplekken.nl, Erik Jorritsma, Best Golf & Country Club, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers