Golfreisnieuws nr 250, 3 februari 2014

In dit nummer onder andere aandacht voor de winnaar van onze verloting van een golf shortbreak, Toerisme en golf in de Verenigde Arabische Emiraten en hoe je makkelijk een vlucht kan boeken naar een golfbestemming via Google Flight Search.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Winnaar golf shortbreak Duitsland bekend

De afgelopen maanden hebben bezoekers van de website die een review bij een golfbaan achterieten, meergedaan aan een verloting van een golf shortbreak naar Duitsland. Na de 249ste nieuwsbrief is een winnaar getrokken onder al de deelnemers. Hans van Rossum is de gelukkige. Hij wint de door Golftime Travel beschikbaar gestelde shortbreak voor 2 personen naar hotel Idingshof in de grensstreek van Duitsland.

Lees verder

Google Flight Search ook voor golfer interessant

De zeer handige Google feature Flight Search is sinds kort uitgebreid met de vluchten van Ryanair. Met een paar klikken vindt en boekt u via deze tool de goedkoopste vlucht naar uw golfbestemming vanaf Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven.

Lees verder

De beste putter van de provincie

Op initiatief van golfende ondernemers is het golfevent ‘Putten in de Provincie’ in het leven geroepen. Een wedstrijd over meerdere ronden waarbij per provincie wordt bepaald wie de beste putter is en wie uiteindelijk de beste putter van Nederland is.

Lees verder

Pitch&Putt Papendal beste van 2013

Eind januari werd tijdens de landelijke Pitch&Putt Golf Marketing- en Communicatiedag de baan in Papendal tot beste van 2013 benoemd. Bij de verkiezing uit de 25 P&P-banen van Nederland werd vooral gelet op franchisenemerschap, greenkeeping en marketing & communicatie.

Lees verder

Toerisme en golf hand in hand

De Verenigde Arabische Emiraten (VAE) staat in de top-10 van snelstgroeiende toerisme hotspots van 2013. Een groot deel van deze groei is te danken aan golf.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Golftime Travel, Google, Pitch & Putt Papendal, Abu Dhabi Golf Club, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers