Golfreisnieuws nr.25, 13 juli 2007
In dit nummer aandacht voor:
Golfen in SloveniŽ: avontuur met een happy end
Belgian Urban Golf Open
Inschrijving KLM Aruba Open 2007 van start
Wereldtop Damesgolf naar Evian Masters
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl.
De foto boven de nieuwsbrief is de green van hole 14 van de golfbaan Tobago Plantations Golf & Country Club op het Caribische eiland Tobago.

Golfen in SloveniŽ: avontuur met een happy end

Min of meer verscholen achter de Alpen ten zuiden van Oostenrijk en ten Oosten van ItaliŽ vinden we het betrekkelijk nieuwe EU-land SloveniŽ. Dit welvarendste deel van het voormalige JoegoslaviŽ is bescheiden in zijn omvang (ongeveer de helft van Nederland) maar groot in zijn welvaartsgroei en zijn toeristische aspiraties. Het land telt inmiddels tien golfbanen die allen vanuit de hoofdstad Ljubljana in maximaal anderhalf uur bereikt kunnen. Dit maakt dat SloveniŽ voor golfers een mooie bestemming is.

Lees verder

Belgian Urban Golf Open

Op zaterdag 28 juli 2007 vindt in het Belgische Maasmchelen de eerste Belgian Urban Golf Open plaats. Een productie van Urban Golf Belgium. Locatie van dit Urban Golf Tournooi is Maasmechelen Leisure Valley. Iedereen kan inschrijven voor Belgian Urban Golf Open: golfer of niet-golfer, Belg of niet-Belg, jong en oud. Een golfvaardigheidsbewijs is niet nodig. Er zijn geen kledingvoorschiften en geen ingewikkelde reglementen.

Lees verder

Inschrijving KLM Aruba Open 2007 van start

Aruba heeft als slogan One Happy Island. Van 2 tot 9 november kan die slogan, net als de vorige twee jaar, veranderd worden in One Happy Golf Island. Dan vindt namelijk op dit Caribische eiland het golftoernooi KLM Aruba Open plaats. Het toernooi is populair en de inschrijvingen lopen al binnen.

Lees verder

Wereldtop Damesgolf naar Evian Masters

Over twee weken, van 25 t/m 29 juli 2007, wordt in het Franse Evian de veertiende editie van Evian Masters gehouden. Het tournooi wordt gezien als het op een na grootste golftoernooi in de wereld van vrouwengolf. Dit jaar is er voor gekozen het tournooi op een andere datum te houden zodat de beste speelsters kunnen meedoen.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Marije Smit, Toon van Winden, Addy Zwaan
Fotografie en illustraties: Evian Masters, Lia Grooters, Toon van Winden
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers