Golfreisnieuws nr 251, 12 februari 2014

In dit nummer onder andere aandacht voor het winnen van een Mini Cooper bij een Hole-in-One op Best Golf, het 100-jarig bestaan van de NGF en de 5e editie van het RSMZakenGolfster toernooi.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Mini Cooper voor leden van Best Golf

In verband met de viering van het 25-jarige jubileum van Best Golf & Country Club zal op 21 juni 2014 een unieke ledenwedstrijd worden gehouden: het eerste lid dat een hole-in-one slaat gaat naar huis met een gloednieuwe Mini Cooper.

Lees verder

365 dagen golf op 365 banen

Er zijn veel opvallende golfinitiatieven onder de Nederlanders. Dat van Arjan Vera spant in 2014 waarschijnlijk de kroon: in 365 dagen op minstens 365 golfbanen in Europa spelen.

Lees verder

Golfers gezocht voor businessprogramma RTL7

Vanaf 16 maart zal RTL7 starten met het nieuwe zakenprogramma Golf in Business. Elke aflevering zullen twee ondernemers een vriendschappelijke battle spelen op een golfbaan, terwijl John Woof ze ondertussen van alles vraagt over ondernemen en ontwikkelingen.

Lees verder

100 jaar NGF

Op 11 februari 1914 bestaat de Nederlandse Golf Federatie 100 jaar. Ooit begonnen als een verdrag onder vier golfclubs, tegenwoordig een belangrijke speler in de Nederlandse sportwereld, met 276 golfclubs en 390.000 golfers.

Lees verder

Vijfde editie RSMZakenGolfster

Op donderdag 19 juni 2014 zal op het Rijk van Nijmegen het lustrum van RSMZakenGolfster worden gevierd met het thema ‘Ga voor Goud!’. De goedgevulde golfdag is bedoeld voor golfspelende ambitieuze en ondernemende vrouwen, zelfstandig of in loondienst, maar ook startende ondernemers zonder golfervaring zijn welkom.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Best Golf, Arjan Vera,RTL 7, NGF, RSMZakenGolfster , Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers