Golfreisnieuws februari 2014, gesponsorde uitgave Executive Golf Travel

Executive Golf Travel - al 20 jaar de specialist in maatwerk-golfreizen - lanceert deze maand het zomerprogramma voor 2014. Zowel de website executivegolf.nl als de compacte en overzichtelijke brochure staan boordevol leuke golfarrangementen naar ondermeer België, Frankrijk, Duitsland, Schotland en Italië. En wil je eens echt wat anders, dan kies je voor Bulgarije of IJsland!

GOLF IN DUITSLAND

Duitsland is de laatste jaren steeds meer in trek bij heel veel Nederlanders als geliefde golfbestemming. De hotels zijn comfortabel en gastvrij, de golfbanen liggen vrijwel allemaal in een prachtige natuur en ze zijn gemakkelijk bereikbaar door hun ligging vlak over de grens. Ideaal dus voor een ontspannen golf-shortbreak. En ook voor de prijs hoef je het niet te laten, zo boek je een overnachting in het sfeervolle IDINGSHOF al voor € 159,- p.p., waarbij halfpension en 2 greenfees zijn inbegrepen! Meer informatie….

GOLF IN ZUID-FRANKRIJK

Gezegend met een heerlijk klimaat, een prachtig landschap en een ruime keuze aan golfbanen bij charmante hotels, is het zuiden van Frankrijk de perfecte golfbestemming waar het ook in het voor- en najaar al heerlijk vertoeven is. Domaine de Chateauneuf is een prachtig landhuis op de golfbaan van Sainte-Beaume. Een arrangement van 3 nachten met 2 greenfees is al mogelijk vanaf € 395,- p.p. Vlieg je naar Nice, dan bieden zowel KLM als Transavia meerdere opties. Meer informatie….

GOLF OP SICILIE

Heerlijke wijnen, de indrukwekkende Etna en spectaculaire golfbanen: zomaar wat kenmerken van het Italiaanse eiland Sicilië. Het is komende zomer goed bereikbaar: verschillende maatschappijen bieden rechtstreekse vluchten naar zowel Catania als Palermo. Een goede tip: combineer de verschillende resorts tot 1 complete rondreis. Zo start een geliefde combinatie met 3 nachten in het Etna Golf Resort, afgesloten met 4 nachten Donnafugata Golf Resort of het zeer exclusieve Verdura Golf Resort. Meer informatie….

GOLF IN BULGARIJE

Nog maar kort in ontwikkeling als golfland, heeft Bulgarije nu al een uitstekende reputatie opgebouwd met kwalitatief goede hotels en prachtige golfbanen. Wil je het echt goed doen, bezoek dan zowel Sofia als de Zwarte Zee: er zijn diverse aantrekkelijke mogelijkheden om golf, cultuur en natuur te combineren. Het top-resort van de Cape Kaliakra aan de Zwarte Zee is zonder twijfel Thracian Cliffs. Zelfs de ervaren ontwerper Gary Player noemt deze baan een van de meest bijzondere ter wereld! Meer informatie….

Colofon
Deze nieuwsbrief is een gesponsorde uitgave van executivegolf.nl
Redactie en medewerkers: executivegolf.nl
Fotografie en illustraties: executivegolf.nl
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers

Deze nieuwsbrief is opgesteld buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Golfreiswijzer.nl. De website verzorgde wel de opmaak en verzending. Wilt u de nieuwsbrieven van Golfreiswijzer.nl niet ontvangen? Klik [ hier ] voor afmelden. Krijgt u de nieuwsbrieven nog niet en wilt u ze wel ontvangen, klik dan [ hier ] voor aanmelden.