Golfreisnieuws nr 252, 25 februari 2014

In dit nummer onder andere aandacht voor de samenwerking tussen Corendon Golf en de PGA Holland en BelgiŽ, Golfresorts op Jamaica, en de prominenten die gaan golfen voor het Fonds Nationaal Gehandicapten Golf.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Samenwerking Corendon Golf met PGA

Corendon Golf gaat samenwerken met PGA Holland en PGA BelgiŽ. De snelgroeiende touroperator zal een winterbasis creŽren in Turkije, waar aangesloten PGA-leden in ideaal weer clinics kunnen verzorgen.

Lees verder

Hotelsector timmert aan Jamaicaanse weg

De Jamaicaanse hotelsector is de laatste maanden zeer dynamisch geweest. Met nieuwe hotels, uitgebreide renovaties en flinke uitbreidingen is het aanbod op en nabij de golfresorts klaar voor de toekomst.

Lees verder

Met prominenten golfen voor Nationaal Gehandicapten Golf

Tijdens de openingsdag van de Amsterdam Golf Show op donderdag 29 mei zal op Golfbaan Naarderbos een speciale wedstrijd worden gespeeld met bekende Nederlanders. De opbrengsten van de dag gaan naar het Fonds Nationaal Gehandicapten Golf.

Lees verder

Golfcenter Seve ook met Trackman

In november 2013 werd Golfcentrum Rotterdam compleet vernieuwd en ging het verder onder de naam Golfcenter Seve Rotterdam. In het populaire oefencentrum, waar ook Joost Luiten regelmatig zijn swing warm houdt, kan sinds januari ook met de Trackman worden gewerkt.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Corendon Golf, Verkeersbureau Jamaica, Chris van der Vooren, Golfcenter Seve, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers