Golfreisnieuws nr 253, 5 maart 2014

In dit nummer onder andere aandacht voor de golfen op Puerto Rico, het World Membership dat BurgGolf heeft geïntroduceerd voor haar privéleden en de achtste editie van het Fries Open.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Puerto Rico wil dubbel aantal golfers in 2014

Met de komst van de PGA Tour naar Puerto Rico grijpt het Caraibische eiland de kans aan om meer golfers aan te trekken. 'We willen het aantal golfers dit jaar verdubbelen', zegt de Puerto Rico Tourism Company (PRTC).

Lees verder

BurgGolf introduceert Golf World Membership

BurgGolf komt met een lidmaatschap waarmee op meer dan 200 golfbanen in de wereld onbeperkt gespeeld kan worden voor een kleine jaarlijkse vergoeding. De enige voorwaarde is dat je privélid bent van één van de BurgGolf-banen.

Lees verder

Achtste editie Open Fries

Een weekje later dan normaal, maar ook in 2014 wordt het sportiefste netwerkevent van Friesland gespeeld: het Open Fries. De achtste editie zal opnieuw worden gespeeld op Burggolf St. Nicolaasga.

Lees verder

Mid Amateur Golftour wordt Davilex Golf Tour

De in 2013 opgerichte Mid Amateur Golftour heeft in Davilex een nieuwe titelsponsor gevonden en zal in 2014 verder gaan onder de naam Davilex Golf Tour.

Lees verder

Ricoh nieuwe sponsor Deloitte Ladies en KLM Open

Ricoh Nederland en TIG Sports hebben op 17 februari 2014 een samenwerkingsovereenkomst getekend voor een periode van drie jaar. Ricoh zal onder meer tijdens het KLM Open de document- en informatieprocessen (papier en digitaal) optimaliseren en verduurzamen, tijdens het Ladies Open wordt de interactie met het publiek vergroot.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Trump International Golf Club, BurgGolf en Golf World Alliance, Open Fries Golfkampioenschap, Davilex Golf Tour, (TIG Sport), Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers