Golfreisnieuws nr 254, 13 maart 2014

In dit nummer interessante aanbiedingen van golfreizen van verschillende golftouroperators

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Golf & Spa aan de Côte d’Azur!

Golf Expedition heeft op dit moment zeer interessante aanbiedingen. Een verblijf in het hotel van “Les Domaines de Saint Endréol Golf & Spa Resort” biedt u een geweldige combinatie van luxe, golf, spa en ontspanning en dat op slechts 20 km van de prachtige stranden van de Côte d’Azur. Boek snel de scherpste arrangementen via Golf Expedition! Meer info….

De Azoren, een pareltje in de Oceaan.

Wilt u als golfer eens iets geheel anders, ontdek dan Sao Miguel. Een eiland met twee fantastische golfbanen. Ook als natuurliefhebber kunt u hier uw hart ophalen door bijvoorbeeld een ochtend walvissen te gaan spotten. De Azoren; een absolute aanrader voor dit voorjaar. Voor een vanafprijs van € 949 pp biedt 3D Golfvakanties 7 nachten in hotel Caloura, incl. vlucht en 4 greenfees. Wie voor 28 maart 2014 boekt ontvangt 1 greenfee gratis. Meer info.....

Pin High Zomertoppers

Met Pin High Golftravel geniet u van een onbezorgde vakantie! Vanaf 13 maart zijn onze Zomertoppers te boeken met kortingen tot € 190 pp. Tevens ontvangt u gratis 12 Nike golfballen per boeking. Zo boekt u een verblijf in WestCord De Veluwe inclusief 1 diner en 2 greenfees al vanaf € 139 pp. Of wat dacht u van het sprookjesachtige Château de Bournel, gelegen in het oosten van Frankrijk? De eye catcher is de 18-holes parkland course. 3 nachten, 1 diner en 3 greenfees al vanaf € 299 pp! Meer info…..

Vroegboekspecial Marriott Praia d’el Rey

Op iets minder dan 1 uur rijden van Lissabon ligt dit prettige, goed verzorgde golfresort. Het is een uitstekende keuze voor golfers die van comfort en luxe houden in een rustige setting. Rondom het hotel ligt de zeer uitdagende 18-holes linkscourse Praia d’El Rey, waarschijnlijk een van de voornaamste redenen van uw bezoek aan deze regio. Vroegboekspecials inclusief vlucht: v.a. € 565 pp voor 4 nachten en v.a. € 765 pp voor 7 nachten. Reserveren voor 31.03.14. Meer info….

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Golf Expedition, 3D Golfvakanties, Pin High Golftravel, Executive Golf Travel, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers