Golfreisnieuws nr. 255, 19 maart 2014

In dit nummer aandacht voor een seminar Golfen en Beleggen van Pin High en het Deloitte Ladies Open, waarvoor 4.000 NGF pashouders een gratis toegangsbewijs kunnen krijgen.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Uniek seminar golfen & beleggen

Op 24 en 25 mei 2014 organiseert Pin High een uniek golfevenement waarbij golfen en dineren op topniveau wordt gecombineerd met een seminar over private banking en beleggingen.

Lees verder

Gratis naar het Deloitte Ladies Open

Vanwege het 100-jarig bestaan van de NGF én de 20ste verjaardag van het toernooi mogen 4000 NGF-leden in 2014 één dag gratis naar het Deloitte Ladies Open op The International.

Lees verder

Samenwerking NVG en NLadviseurs

De brancheorganisatie voor golfbanen NVG gaat samenwerken met NLadviseurs, dat beheeradvies aan golfbanen- en clubs geeft. Beide organisaties hebben zich gezamenlijk tot doel gesteld om golfbanen te informeren over ontwikkelingen m.b.t. bos, natuur, landschap, duurzaamheid en efficiënt beheer.

Lees verder

Meespelen in Pro-Am Deloitte Ladies Open

BurgGolf biedt ook in 2014 golfers de kans om mee spelen in een Pro-Am van het Deloitte Ladies Open op The International. Het hoofdtoernooi zal worden gespeeld van 23 t/m 25 mei 2014.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Pin High, Deloitte Ladies Open, NVG, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers