Golfreisnieuws nr. 256, 31 maart 2014

In dit nummer onder andere aandacht voor golfen op Barbados, het grootste golftoernooi ter wereld dat eind juni voor KiKa wordt gehouden en de Open Golfdagen die in april worden georganiseerd.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Barbados: sportief genieten

Het kleine Caribische eiland Barbados heeft het allemaal: witte stranden, felblauwe golven, heerlijke temperaturen en zeven fantastische golfbanen om uw vakantie compleet te maken.

Lees verder

Grootste Golftoernooi Ter Wereld voor KiKa

Op vrijdag 27 juni 2014 wordt opnieuw een poging gewaagd het grootste golftoernooi ter wereld te spelen. Ook dit jaar zullen weer veel bekende Nederlanders meedoen. Alle opbrengsten gaan naar KiKa.

Lees verder

Herinnering: Open Golfdagen in april

Op zaterdag 12 april en zondag 13 april 2014 zullen de Nationale Open Golfdagen worden georganiseerd op golfbanen door heel Nederland. Deze golfdagen zijn de ideale gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met de golfsport en om een kijkje te nemen op golfbaan bij u in de buurt.

Lees verder

Dagkaart Amsterdam Golf Show + greenfee voor 39 euro

Bij aanschaf van een 18-holes greenfee voor Golfbaan Naarderbos via de speciale ticketshop ontvangt u een gratis dagkaart voor de Amsterdam Golf Show 2014.

Lees verder

Tom Nijssen Player Developer bij de NGF

Voormalig toptennisser Tom Nijssen volgt Bram Lomans op als Player Developer bij de NGF. Zijn taak wordt het begeleiden van toptalenten van de Nederlandse Golf Federatie.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Sandy Lane Golf Club, Barbados, Sporters in actie, Kika, Open Golfdagen, Amsterdam Golf Show, Leo Vogelzang,Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers