Golfreisnieuws nr. 257, 16 april 2014

In dit nummer onder andere aandacht voor golfen in Vlaanderen, de Domburgsche Golf Club die 100 jaar bestaat en een nieuwe golfbaan bij Marrakech, de Noria Golf Club.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Korte golfvakanties in Vlaanderen

{Advertorial} Golfen in Vlaanderen is populair bij de Nederlandse Golfers. Lekker dichtbij, mooie golfbanen en heerlijk eten na afloop van een rondje golf, zijn de ingrediŽnten voor een heerlijke shortbreak bij onze zuiderburen. Kortom, voor een korte golfvakantie en mooie golfbanen in BelgiŽ hoeft u niet verder te rijden dan Vlaanderen. Golftime Travel springt daar op in met veel interessante .

Lees verder

Domburgsche Golfclub 100 jaar

Op 5 juli 2014 bestaat de Domburgsche Golfclub 100 jaar. Wat maakt deze 9-holes golfbaan zo uniek en waarom moet je hier zeker een keer spelen?

Lees verder

Noria Golf Club, nieuwe golfbaan in Marrakech

Marokko heeft er een nieuwe golfbaan bij: de Noria Golf Club in Domaine de Noria in Marrakech heeft een 18-holes par-72 wedstrijdbaan met uitzicht op het Atlas gebergte.

Lees verder

BOB; nieuw merk golftassen

Het merk BOB, dat staat voor Best of Bags, lanceert eind mei een nieuwe lijn golftassen. Het assortiment bestaat uit draagtassen, reistassen, een sporttas, een rugzak en een ballentas voor de veeleisende golfer.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Golftime Golftravel, Bert van der Toorn, Noria Golf Club, Best of Bags, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers