Golfreisnieuws nr. 258, 28 april 2014

In dit nummer onder andere aandacht voor de nieuwe Golf Academy op Royal Mougins Golf Club en de Michelinster die het restaurant van Golf des Vigiers heeft gekregen.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Nieuwe Golf Academy op Royal Mougins Golf Club

De ontdekker en voormalig coach van de Franse topgolfer Victor Dubuisson, Stephane Damiano, gaat een eersteklas golf academy openen op de exclusieve golfbaan Royal Mougins bij het Zuid-Franse Cannes.

Lees verder

Michelinster voor restaurant van Golf des Vigiers

Restaurant Les Fresques van Château des Vigiers is onlangs onderscheiden met een Michelinster. Het restaurant van dit grote golfcomplex in de Dordogne werkt alleen met verse lokale en seizoensgebonden producten.

Lees verder

Christel Boeljon boegbeeld Deloitte Ladies Open

De ogen van de Nederlandse golfers zijn vooral gericht op de prestaties van Joost Luiten. De organisatie van het Deloitte Ladies Open wil met het naderende Ladies Open ook graag even stilstaan bij de prestaties van toernooi-ambassadrice Christel Boeljon.

Lees verder

Charity Golf tijdens Amsterdam Golf Show 2014

Van 29 mei t/m 1 juni 2014 wordt op golfbaan Naarderbos de Amsterdam Golf Show georganiseerd. Tijdens de eerste dag kunnen bezoekers meespelen met een Charity-Am ten bate van Fonds Nationaal Gehandicapten Golf.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Royal Mougins Golf Club, Golf des Vigiers, Deloitte Ladies Open 2014, Chris van de Vooren, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers