Golfreisnieuws nr. 259, 8 mei 2014

In dit nummer onder andere aandacht voor het Warsteiner Open waar een ticket voor het Pro Am van het KLM Open 2014 is te winnen.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Speel 66 holes en win ticket Pro Am KLM Open

Op zaterdag 28 juni wordt op Golfbaan Spaarnwoude het Warsteiner Open gespeeld. De beste speler over 66 holes wint een ticket voor deelname aan de Pro Am van het KLM Open.

Lees verder

NGF viert 100-jarig bestaan tijdens Ladies Open

Het Deloitte Ladies Open valt in 2014 samen met de viering van het 100-jarig bestaan van de Nederlandse Golf Federatie (NGF). De golfsport staat dit jaar in de schijnwerpers, te beginnen met het internationale dameskampioenschap waaraan de beste speelsters van de Ladies European Tour deelnemen.

Lees verder

Wat kost zon golfbaantje

Eind april publiceerde KPMGs Golf Advisory Practice de derde editie van het zogeheten Golf Course Development Cost Survey. Het rapport is een waardevolle referentie voor ontwikkelaars en investeerders in de golfindustrie.

Lees verder

Urban Golftoernooi in Zakelijke Zuidas Adam

Donderdag 15 mei wordt in de Zakelijke Zuidas van Amsterdam een Urban Golftoernooi gespeeld. Aan dit opwarmertje voor het Deloitte Ladies Open doen diverse prominenten en topgolfsters mee onder wie Christel Boeljon.

Lees verder

Golfen als een Tour Pro

Phil Allen, Inder van Weerelt en Rob Mouwen organiseren samen volledig verzorgde golflesdagen in mei, juni en september. Rob Mouwen, putting coach van onder anderen Joost Luiten en Maarten Lafeber, organiseert in mei eveneens extra putt-lesdagen.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:Warsteiner Open, NGF, KPMG, Urban Golf, Golfsupport, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers