Golfreisnieuws nr.26, 23 juli 2007
In dit nummer aandacht voor:
Speel je eigen masters op Carnoustie Golf Links
Eerste Hole in One Member Flying Blue Golf Club
Exclusief ‘reizen in stijl‘- beurs
Mobiele simulator brengt golf binnen handbereik
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl.
De foto boven de nieuwsbrief is de green van hole 14 van de golfbaan Tobago Plantations Golf & Country Club op het Caribische eiland Tobago.

Speel je eigen masters op Carnoustie Golf Links

Het afgelopen weekend ook zo genoten van de British Open? Wat een zinderende ontknoping. Bij het zien van dat golfgeweld op die schitterende Carnoustie Golf Links, krijg je zin om die Schotse golfbaan zelf eens te spelen. Onderzoek wijst uit dat dat redelijk goed te doen is en nog betaalbaar is ook.

Lees verder

Eerste Hole in One Member Flying Blue Golf Club

Air France KLM heeft het eerste “Hole in One member” van de Flying Blue Golf Club welkom geheten. De Flying Blue Golf Club is een online community, waar golfers een groot aantal benefits en services ontvangen, die gerelateerd zijn aan golf en reizen en waar zij elkaar ontmoeten en tips en informatie wereldwijd kunnen uitwisselen.

Lees verder

Exclusief ‘reizen in stijl‘- beurs

Travel DeLuxe, een event voor 'reizen in stijl', dat in 2003 voor het eerst werd gehouden, komt terug. Travel Deluxe 'nieuwe stijl' vindt volgens de definitieve planning van 29 februari tot en met 2 maart 2008 plaats in het gebouw van de Passenger Terminal in Amsterdam

Lees verder

Mobiele simulator brengt golf binnen handbereik

Golfontour.nl zet met ingang van 1 september 2007 golfsimulators, opgesteld op een vrachtwagen/dieplader, in voor evenementen zoals beurzen en congressen. De golfsimulator is ook geschikt als oefenfaciliteit, voor golflessen en als publiekstrekker.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Marije Smit, Toon van Winden, Addy Zwaan
Fotografie en illustraties: Carnoustie Golf Links,Travel de Luxe, KLM, Golf on Tour.nl
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers