Golfreisnieuws nr. 260, 16 mei 2014

In dit nummer onder andere aandacht voor de NK Strokeplay op Golfclub de Hoge Kleij. De top van het Nederlandse amateurgolf strijdt daar voor de NK-titel. Verder aandacht voor de aftrap van het Deloitte Ladies Open dat volgend weekend wordt gehouden.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Top amateurgolfers op NK Strokeplay j

De beste Nederlandse amateurgolfers komen dit weekend bijeen op de uitdagende golfbaan van De Hoge Kleij voor het Nationaal Strokeplay Kampioenschap Dames & Heren. Dit 72-holes kampioenschap is een van de belangrijkste titels van het jaar. Topspelers als Christel Boeljon, Robin Kind en Daan Huizing hebben dit toernooi ooit gewonnen.

Lees verder

OfficiŽle aftrap Deloitte Ladies Open

Midden op de Zuidas heeft toernooidirecteur Liz Weima gisteren de aftrap gegeven voor de 20e editie van het Deloitte Ladies Open dat van 23 tot en met 25 mei plaatsvindt op golfbaan The International te Amsterdam.

Lees verder

Tentoonstelling Nederland Golft

Op 31 mei 2014 start in het Haags Historisch Museum de overzichtstentoonstelling Nederland Golft!. Een tentoonstelling die voor een breed publiek wordt georganiseerd ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de Nederlandse Golf Federatie (NGF).

Lees verder

Golf & More

Tijdens de Amsterdam Golf Show vindt gelijktijdig in het clubhuis van Golfbaan Naarderbos een lifestyle-evenement plaats onder de naam Golf & More met een divers errassend aanbod van luxe merken. Golf & More is gratis te bezoeken voor elke bezoeker van de Amsterdam Golf Show. Voor meer informatie: www.amsterdam-golf.com.

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:Martin van Herwaarden, Deloitte Ladies Open, Haags Historisch Museum, Amsterdam Golf Show, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers