Golfreisnieuws nr. 261, Special Deloitte Ladies Open 2014

In dit nummer alleen maar aandacht voor het Deloitte Ladies Open dat vandaag is begonnen op Golfbaan The International.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Deloitte Ladies Open van start

Vandaag, vrijdag 23 mei, is het het Deloitte Ladies Open op The International van start gegaan. Drie dagen lang strijdt de Europese top om de overwinning van dit jaarlijks terugkerend top golftoernooi bij de vrouwen.

Lees verder

OfficiŽle aftrap Deloitte Ladies Open

Midden op de Zuidas heeft toernooidirecteur Liz Weima vorige week de aftrap gegeven voor de 20e editie van het Deloitte Ladies Open dat van 23 tot en met 25 mei plaatsvindt op golfbaan The International te Amsterdam.

Lees verder

Charity Challenge wederom succes

De Charity Challenge van het Deloitte Ladies Open heeft afgelopen weekend opnieuw een mooi bedrag opgeleverd voor stichting DON (Diabetes Onderzoek Nederland). Het golftoernooi met genodigden in gesponsorde flights en BN-ers is de officieuze aftrap van het Deloitte Ladies Open, dat van 23 tot en met 25 mei op The International in Amsterdam wordt gespeeld.

Lees verder

NGF viert 100-jarig bestaan tijdens Ladies Open

Het Deloitte Ladies Open valt in 2014 samen met de viering van het 100-jarig bestaan van de Nederlandse Golf Federatie (NGF). De golfsport staat dit jaar in de schijnwerpers, te beginnen met het internationale dameskampioenschap waaraan de beste speelsters van de Ladies European Tour deelnemen.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:Deloitte Ladies Open, NGF, Stichting Don, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers