Golfreisnieuws nr. 262, 30 mei 2014

In dit nummer onder andere aandacht voor de nieuwe 9 holes van Golfbaan De Texelse, de uitslag van het Deloitte Ladies open en aandacht voor de Amsterdam Golf Show die tot en met zondag op Golfbaan Naarderbos wordt gehouden.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Golfbaan De Texelse heeft 18 holes

Voor golfers die uit eerbied voor het edele spel keer op keer naar Groot-Brittannië of Ierland togen bestaat sinds dit voorjaar een prachtig nieuw alternatief in eigen land: neem de boot naar een linksbaan in één van onze eigen ‘overzeese gebiedsdelen’: Texel.

Lees verder

Geef een review over Golfbaan de Texelse

Heeft u zelf de nieuwe Texelse holes al eens gespeeld? Laat dan een review achter op onze website. Ga naar: golfreiswijzer.nl.

Schotse Kylie Walker wint Deloitte Ladies Open, Boeljon 4e

De twintigste editie van het Deloitte Ladies Open is gewonnen door de Schotse Kylie Walker. Christel Boeljon werd gedeeld vierde in het toernooi op The International bij Amsterdam.

Lees verder

Voorronde Turkish Airlines World Golf Cup in Amsterdam

De 18de voorronde van de ‘Turkish Airlines World Golf Cup’ zal op donderdag 5 juni 2014 worden gespeeld op The International in Amsterdam. De winnaars mogen in Turkije strijden voor een plek in de Pro-Am van het Turkish Open 2014.

Lees verder

Nog heel weekend Amsterdam Golf Show

Na een koude start op 29 mei, is de verwachting dat de Amsterdam Golf Show die op Golfbaan Naarderbos wordt gehouden, een warme afsluiting heeft dit weekend. Vandaag en ook zaterdag en zondag kunnen bezoekers terecht op het terrein en clubhuis van Golfbaan Naarderbos.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:Ruud Taal, Tristan Jones, Turkish Airlines, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers