Golfreisnieuws nr. 263, 10 juni 2014

In dit nummer onder andere aandacht voor het KLM Open waarvoor zowel Joost Luiten als ook Miguel Angel Jiménez hun komst hebben toegezegd. Verder ook aandacht voor Wales en de Turkish Airlines Wold Golf Cup.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

Alles over het KLM Open mét Luiten en Jiménez

Joost Luiten en Miguel Angel Jiménez hebben toegezegd in 2014 opnieuw mee te spelen in het KLM Open op de Kennemer G&CC in Zandvoort. Robert-Jan Derksen, Matteo Manassero en Robert Karlsson hebben eveneens aangekondigd mee te zullen doen aan de 95ste editie van dit toernooi van de Europese Tour.

Lees verder

Golf belangrijke bron van inkomsten Wales

Golf blijft een belangrijke bron van inkomsten voor het toerisme naar Wales. Tussen 2010, het jaar van de Ryder Cup in Wales, en 2013 is het totale aantal golftoeristen naar Wales met 41 procent gestegen.

Lees verder

Beoordeel de golfbanen van Wales

Heeft u de golfbanen van Wales al eens bezocht? Laat dat een review op onze website achter. Ga naar Golfreiswijzer.nl.

Gleneagles Hotel beste golfresort ter wereld

Het Gleneagles Hotel is onlangs voor het derde jaar benoemd tot het beste golfresort van de wereld. De host van de 2014 Ryder Cup heeft de laatste jaren al diverse prestigieuze prijzen in ontvangst mogen nemen.

Lees verder

Turkish Airlines World Golf Cup Amsterdam finale

Donderdag 5 juni werd de Nederlandse kwalificatieronde voor de Turkish Airlines World Golf Cup 2014 gehouden op de International Golf Club. De World Golf Cup van Turkish Airline is één van de grootste amateurtoernooien met zeer aantrekkelijke prijzen. De winnaars kwalificeren zich voor de Grand Final die in november 2014 in Turkije zal worden gespeeld.

Lees verder

Tinus Vernooij nieuwe bestuursvoorzitter NVG

Op 28 mei 2014 heeft Jacqueline Lambrechtse de voorzittershamer van de NVG, de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties, overgedragen aan Tinus Vernooij.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:Golfsupport.nl, Tourism Wales, Gleneagles Resort, Turkish Airlines, NVG, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters,
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers